Natrag
21.2.2019 09:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ljetne igre otvorile prodajni ured

20.6.2013 @ 12:43 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Ulaznice za više od sto glazbenih, dramskih, opernih, baletnih, folklornih i drugih programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara od danas su, osim online na web stranicama Igara, dostupne i u prodajnom uredu u Festivalskoj palači na adresi Od Sigurate 1.

Radno vrijeme blagajne je svakim danom od 10 do 18 sati, a od 1. srpnja od 9 do 23 sata kad će se otvoriti i drugi prodajni ured na Stradunu.

Igre i ove sezone stanovnicima Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije omogućuju ostvarivanje popusta od 30 posto pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima za sve programe u sklopu Igara.

Vjernim festivalskim posjetiteljima omogućeni su i paket popusti te prilikom kupnje ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruju gratis ulaznice za jedan reprizni dramski, odnosno jedan glazbeni program po izboru, pri kupnji na blagajni u Festivalskoj Palači i Stradunu.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana