DuList PROMO

LJEPOTA DOLAZI UZ ‘GUAPU’ Novi salon za njegu tijela i lica u DOC-u

LJEPOTA DOLAZI UZ 'GUAPU' Novi salon za njegu tijela i lica u DOC-u

Unatoč zahtjevnom vremenu u kojem se nalazimo, nove poslovne ideje se ipak rađaju. Tako se mlada Dubrovkinja Antonela Bagarić odlučila ostvariti svoj dugogodišnji san. Otvorila je salon za njegu lica i tijela.
Antonela se vodila idejom kako svaka žena treba imati jedno mjesto za bijeg od svakodnevnice, savršenu oazu mira u kojoj će se osjećati ugodno, gdje je osoblje profesionalno i gdje se koriste proizvodi samo najviše kvalitete. Upravo takakv salon za njegu lica i tjela je salon Guapa koji je svoja vrata netom otvorio u prizemlju DOC-a u Lapadu gdje se u izuzetno ugodnoj i opuštenoj atmosferi nudi vrhunska usluga iz široke palete njege lica, tijela i noktiju. Uz usluge manikure i pedikure sa lakom i trajnim lakom, depilacije s Jax Wax voskom, tretmane lica i tijela prirodnom kozmetikom, Guapa u svojoj ponudi ima i opuštajuće, aroma masaže.
Kao dobrodošlicu novim klijenticama, Antonela je osmislila paket tijela Beauty Youth koja se sastoji od masaže leđa i peelinga tijela po promotivnoj cijeni od 190 kuna. Ovaj paket će biti u ponudi od 1. srpnja do 11. srpnja. Tretman Bauty Youth kao i svi ostali tretmani mogu se naručiti dolaskom u prizemlje trgovačkog centra DOC, pozivom na 0955833328 ili online narudžbom putem Facebooka ili Instagrama.

LJEPOTA DOLAZI UZ 'GUAPU' Novi salon za njegu tijela i lica u DOC-u

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist