Natrag
21.2.2019 15:20

facebook

twitter

google

rss

dulist

ListenApp na tržištu Velike Britanije

6.7.2013 @ 15:35 Mia Njavro dulist IN
2;2

Podijelite:

Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju i mobilna aplikacija hrvatskih inovatora krenula je u Europu, preciznije Veliku Britaniju koju uzimaju za primarno tržište.

Tako je ListenApp, uvođenjem lokalnih jednominutnih najpopularnijih vijesti stanovnicima Velike Britanije, krenuo u ostvarivanje svojih snova.
Podsjetimo, ListenApp isporučuje najpopularnije skraćene vijesti svakoga dana, glasovno i tekstualno. Tako možete na brzinu saznati sve bitno što se toga dana dogodilo u Hrvatskoj ali i u svijetu. Aplikacija je dostupna na svim platformama – iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry, iPad i Tablet – potpuno besplatno.

– Velika Britanija vrvi informacijama i užurbanim stilom života. Omogućiti ćemo svojim budućim korisnicima, Britancima, sumu najpopularnijih i najbitnijih vijesti unutar samo jedne minute, kao što smo omogućili brojnim zadovoljnim korisnicima našeg sustava u Hrvatskoj! – istaknuo je Marjan Žitnik, suosnivač ListenApp-a.

U samo 40 dana od lansiranja aplikacije, većinu vremena nalazi se na top ljestvicama app store-ova, te broji 20.000 korisnika i preko 150.000 preslušavanja ListenApp vijesti.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana