Natrag
20.4.2019 15:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

LINO VIŠEBOJAC Mokošani-školarci pravi su sportaši, pogledajte što su sve danas ‘izvodili’!

14.10.2016 @ 19:06 Dulist dulist IN
16;16

Podijelite:

Veselo natjecanje Lino višebojac, koje se provodi među hrvatskim osnovnim školama s ciljem promicanja pravog, pozitivnog, sportskog duha, održano je ovog petka u Osnovnoj školi Mokošica.

Gosti cijele manifestacije bili su vrhunski hrvatski sportaši, vaterpolisti Juga i hrvatski reprezentativci Paulo Obradović i Marko Bijač.

U natjecanju su sudjelovala 24 učenika predmetne nastave, 12 dječaka i 12 djevojčica, a natjecali su se u različitim sportskim disciplinama kao što su potezanje konopa, trčanje, skakanje u vreći, nogomet, rukomet i košarka. Ukupni pobjednik među dječacima učenik je 8. d razreda Nikola Previšić, a među djevojčicama učenica 5. d razreda Lamija Tumbić. Oni su se plasirali na državno natjecanje Lino višebojca koje će se održati u svibnju.

Učenici razredne nastave ekipno su se natjecali pa su tako učenici 1. i 4. razreda odmjerili snage protiv učenika 2. i 3. razreda te odnijeli pobjedu. Učenici 5. c razreda osvojili su nagradu za najbolju navijačku skupinu, a učenica 7. b Danijela Perić proglašena je najboljom individualnom navijačicom.

Atmosfera za vrijeme natjecanja bila je spektakularna. Učenici su sa svojim učiteljima s tribina bodrili predstavnike svojih razreda uz pjesmu, šarene transparente, zastavice i bubnjeve dokazavši još jednom kako OŠ Mokošica ima veliko sportsko srce.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana