Natrag
21.2.2019 11:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Linđo večeras na taraci Revelina

3.8.2013 @ 8:49 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Nastupi Folklornog ansambla Linđo na Dubrovačkim ljetnim igrama nastavljaju se i u kolovozu, pa će tako Linđo s hrvatskim narodnim pjesmama i plesovima nastupiti u subotu, 3. kolovoza te ponovno 12., 14. i 24. kolovoza u 21.30 sati na taraci tvrđave Revelin.

Desetljećima je Linđo nezaobilazan dio festivalskog programa, a ovaj višestruko nagrađivani ansambl koji je uvršten među najbolje europske folklorne sastave, na Dubrovačkim ljetnim igrama i ove sezone prikazuje čitavu raskošnu paletu narodnih plesova i pjesama iz cijele Hrvatske.
 
Plešući u izvornim kostimima velike vrijednosti, Linđo inozemnoj i domaćoj festivalskoj publici ponosno predstavlja kulturno bogatstvo naših krajeva. Na plesnom programu su među ostalima i nezaobilazni primorski linđo, bunjevački, međimurski i baranjski plesovi, vrličko kolo te premijerno tanac sa otoka Suska.
 
Ulaznice su dostupne online na www.dubrovnik-festival.hr, u prodajnim uredima Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu, te na blagajni na ulazu dva sata prije izvedbe. Građani i svi stanovnici Dubrovačko – neretvanske županije pri kupnji ulaznica u prodajnim uredima Igara ostvaruju popust od 30 posto.

Komentari





O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana