Hrvatska

LIKVIDACIJA U SPLITU Uhićena osoba koja se povezuje s ubojstvima

LIKVIDACIJA U SPLITU Uhićena osoba koja se povezuje s ubojstvima

Splitska policija uhitila je dvije osobe koje je privela u policijsku upravu, te su počeli kriminalističko istraživanje vezano uz popodnevno trostruko ubojstvo u centru grada, potvrdio je Marko Srdarević, zamjenik načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave, kako prenosi HRT.
Prema dosadašnjim informacijama, trostruko ubojstvo se dogodilo u subotu oko 15.30 na Šperunu, u samom centru grada, te u Radmilovićevoj ulici.
Napadač je prvo ubio muškarca koji je bio na motoru, nekoliko minuta kasnije je zapucao i na drugog mladića u Radmilovićevoj, te zatim na trećeg. Prva dvojica umrla su na mjestu napada, a treći na operacijskom stolu u splitskoj bolnici.
Zbog pucnjave je policija preko medija upozoravala građane da izbjegavaju taj dio grada.
Ubojica je bio odjeven u crno i nosio je kalašnjikov. Rafalno je pucao na svoje žrtve. U jednom trenutku je i snimljen kako hoda s oružjem po Varošu.
Svjedoci pucnjave kažu kako se čula rafalna paljba, da je neslužbeno pucao splitski pomorac F.Z., a smrtno su nastradali J.M. i J.T. Kako se doznaje na terenu, F.Z. je u osvetnički pohod krenuo zato što su mu sada već nastradali mladići maltretirali brata zbog čega je reagirao pucnjavom.

O čitavom događaju policija će izvijestiti u nedjelju na konferenciji za novinare u 11 sati.

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist