Natrag
19.2.2019 14:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Lijepo je buđenje nakon ovakvih rezultata!’

20.5.2013 @ 13:40 Mia Njavro Politika
5;5

Podijelite:

Lijepo je buđenje nakon ovakvih rezultata. Zahvaljujem se biračima i građanima koji su nas izabrali, također se zahvaljujem i predstavnicima medija koji su pratili što smo mi govorili o našem programu. Ja bih u ime koalicije zahvalio i županu na sjajnom rezultatu,

budući da je on drugi po redu u Hrvatskoj s 55, 1 posto, dok je naša lista peta u Hrvatskoj, što dokazuje sjajan rezultat i veliko povjerenje – istaknuo je Branko Bačić, nositelj liste Velike koalicije, na današnjoj 'pobjedničkoj' konferenciji za medije.

Dodao je i kako je koalicija ostvarila izvrsne rezultate u Županijskoj skupštini.

– Ovi nas rezultati obvezuju da budemo još bolji – naglasio je Bačić.

– Zahvaljujem se biračima koji su Velikoj koaliciji dali ovakvu potporu. Hvala i medijima na kvalitetnom praćenju kampanje. Veoma sam zadovoljan i siguran sam da je to potvrda kako su naši birači vidjeli naš rad i dobro ga ocijenili – istaknuo je ponovo izabrani župan Nikola Dobroslavić.

Također je istanuo kako misle odgovorno nastaviti i dalje te kako je njihova obaveza ustrajati u svom poslu.

Ivo Margaretić iz HSU-a istaknuo je kako iz njihove stranke čestitaju županu i ulaze s vrlo dobrim rezultatima u mandat.

– HSU je i u proteklom mandatu ostala prepozantljiva, te nas čeka dosta težak zadatak, no treba gledati naprijed – istaknuo je Margaretić.

Ivo Šimunović iz HSP dr. Ante Starčevića istaknuo je kako je ovo jasna poruka da Velika koalicija okuplja s centra na desno.

Nisu htjeli precizirati s kime će koalirati, no ističu kako su svi kojima se njihov program sviđa dobrodošli za pregovore.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana