Sport

LIGA PRVAKA Protiv Mađara, Zvezde ili Primorja?

LIGA PRVAKA Protiv Mađara, Zvezde ili Primorja?

Uprava VK Jug Croatia osiguranja već se može početi raspitivati o cijenama prijevoza do europskih destinacija u kojima će ove godine gostovati u Ligi prvaka.

Još od prije je checkirana avionska karta za Beograd (Partizan), Istanbul (Galatasaray) i Berlin (Spandau 04). Nakon današnjeg ždrijeba lista destinacija povećala se na još dvije, od kojih je jedna barem pribiližno sigurna. Država je Mađarska, a hoće li Jugaši u Budimpeštu kod OSC-a ili pak u Szolnok odlučit će njihov međusobni susret u Play-offu kvalifikacija za mjesto u Jugovoj skupini B. Drugi par Play Offa donosi meč Crvene zvezde i Primorja EB, što znači da će Jug u Beograd dvaput ili na Kantridu jednom.

U skupinu A, u kojoj su već branitelj naslova Barceloneta, Olympiakos, Eger i Brescia, mjesto će naći i pobjednici mečeva PRO Recco – Mladost te Radnički – Oradea.

Prve utakmice Play Offa na rasporedu su u srijedu 29. listopada, a uzvrati dva tjedna kasnije. Sama Euroliga počinje u subotu, 29. studenog. Jugaši su gosti Spandaua 04 u Berlinu.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr