DuList IN

‘LICE GODINE’ I ‘BEST MODEL’ Organizatorica Mara Bergam: ‘Ponosna sam na natjecatelje, čestitam svima!’

'LICE GODINE' I 'BEST MODEL' Organizatorica Mara Bergam: 'Ponosna sam na natjecatelje, čestitam svima!'

U petak se u Hugos Lounge Baru na zagrebačkom Jarunu održao izbor Lice godine Zagreb i The Best Model Zagreb. Organizatorica izbora je Dubrovkinja Mara Bergam, ujedno i Lice Godine Miss fotogeničnosti 2017.

Mara Bergam je za DuList izjavila kako je izrazito zadovoljna kako je prošao održani izbor koji se održava od 2000. godine, a koji je kao svojevrsna priprema za završni izbor za Hrvatsku, koji se svake godine održava u Splitu.

– Ponosna sam na sve svoje natjecatelje i jos jednom im svima čestitam. Svi smo imali veliku tremu, ali pozitvnu. Izvođači su bili odlični, lijepo su zabavili publiku, a i natjecatelje koji su plesali cijelu večer u backstageu – rekla je Mara i zahvalila se svima na podršci, pogotovo obitelji koja je uvijek uz nju, vlasniku licence Mateu Brekalu te svima koji su sudjelovali u organizaciji.

Ove godine Luka Pereža osvojio je titulu The Best Modela u muškoj konkurenciji, dok je u ženskoj titulu odnijela Barbara Furko. Lice godine za 2018. godinu je Sarah Puškaš.

U pauzama među izlascima publiku su zabavljali splitska pjevačica Bella, koja je uz neke ranije hitove predstavila i svoje ‘Luđake’, Gabrijela Marjanović (Miss sa izbora 2009.), reperica i boksačica sa svojim hitom ‘Neodoljiva’, te atraktivan plesni par, jedan od natjecatelja sa svojom djevojkom, koji su privukli pažnju artističkom plesnom točkom. U stručnom žiriju su sjedili i dečki iz grupe Pravila igre, Goran Belošević i Ivan Penezić, Kostadinka Velkovska, Ivana Vida te Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Podsjetimo, u dvije kategorije ravnopravno sudjeluju mladići i djevojke, odnosno bira se muški i ženski Best Model. Što se tiče izbora Lice godine, prvenstveno je namijenjen djevojkama ispod 170 cm visine. U svakoj se kategoriji natjecalo po šest djevojaka, odnosno mladića, a biralo se Miss/tera fotogeničnosti, Miss/tera i dvoje pratilaca / pratilja u sve tri kategorije. Svaka kategorija imala je po tri izlaska, a natjecatelji i natjecateljice toplo su pozdravljani od publike pri svakom izlasku.

The Best Model u muškoj konkurenciji:
Pobjednik Luka Pereža
Prvi pratitelj Josip Vunduk
Drugi pratitelj Robert Pavic
Fotogeničnost Kristijan Musić

The Best Model u ženskoj konkurenciji:
Pobjednica Barbara Furko
Prva pratilja Petra Tušak
Druga pratilja Michelle Korenić
Fotogeničnost Petra Jurasović

Lice Godine:
Pobjednica Sarah Puškaš
Prva pratilja Natali Lauc
Druga pratilja Paula Obajdin
Fotogeničnost Ivana Kljajić

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist