Natrag
23.2.2019 14:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Liburnia Riviera uručit će otkaze polovici radnika!

8.12.2013 @ 15:59 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Liburnia Riviiera Hoteli, grupacija koja je nedavno od španjolskih vlasnika grupacije Iberostar otkupila hotele Albatros i Epidaurus, najavila je otkaze čak pedeset posto djelatnika ovih hotela!

Uprava Liburnia Riviera Hotela podijelit će otkaze čak pedeset posto radnika u hotelima koje su preuzeli u listopadu ove godine od Iberostara.

Kako javlja izvor duLista, liste s imenima 46 radina već su na hotelskim zidovima, a pola radnika ne zna kakva ih sudbina čeka. S obzirom kako je cavtatski turizam pošao 'kvragu' još pri prvom preuzimanju, kada je stigao Iberostar, odnosno kada su srezali broj ljudi s 213 na 90, naš izvor blizak ovom slučaju pita se kakva uopće budućnost čeka turizam ovih krajeva te hoće li uopće postojati razina kvalitete nužne za ovu granu gospodarstva.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana