Aktualno

LIBERTASOV VOZAČ PIJEVIĆ ‘Direktor me bez dokaza optužio da kradem gorivo’

Nakon 38 godina poštenog rada u Libertasu, direktor me je optužio da kradem gorivo. Tako postupaju sa mnom. On je mene u ovome gradu proglasio pljačkašem, vi ne znate što od nas vozača rade – istaknuo je prilikom današenjeg okupljanja predstavnika Sindikata hrvatskog vozača te vozača Libertasa, njihov kolega gospar Vlaho Pijević.

-Pitam vas javno je li nakon toga što su preko mene htjeli sakriti nečija nedjela, moj direktor pozvao nadležne službe i institucije da istraže taj slučaj gdje nadvodno nestaje to gorivo i gdje su te cisterne? Prije 30 godina su nam dali da ne samo vozimo nego i naplaćujemo, predajemo, obračunavamo, pišemo naloge, odgovaramo policiji. Zadužili su mi metlu i lopaticu da metem autobus. Gdje to ima? Ponašam se ljudski i radim samo zato što volim ovu moju kuću hrvatskiu i hrvatski narod, a oni su me prozvali pljačkašem i vi nista stali u moju obranu – poručio je Pijević predsjedniku sindikata Miljenku Gočinu na što mu je on odgovorio kako se u Libertasu sve radi zakulisno, a ništa konkretno.

-Da su oni vas optužili da kradete gorivo i to vam napisali, onda bismo mi imali pravne mogućnost. Isto se tako postupa i u ostalim situacijama gdje se netko žalio, a ne zna se za to, nema pisanog traga. Tome u prilog ide i situacija kako se uprava ponaša. Ugovori na određeno vrijeme samo su alat za poslodavca da ako eventualno nije zadovoljan s čovjekom ga može otpustiti. Nema odnosa prema vozačima, a ovi ljudi to ne zaslužuju. Ako postoji dokaz da je netko nešto ukrao, onda s tim dokazom treba izaći van – poručio je Gočin.

Pročitajte još

OPG OBITELJI BUCONIĆ Mati Kate je ‘doktorica za artičoke’, a ni jagode nisu za bacit’!

Mia Njavro Banić

Važna obavijest redakcije DuLista

Dulist

Od petka aktivne dodatne linije iz Dubrovnika prema Zagrebu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija