Natrag
26.4.2018 23:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Libertas seli u Atlasovu remizu

5.6.2012 @ 16:55 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik je izgledao našao rješenje za Libertasove ‘muke po Remizi.

Tako je s Ivanom Gadžeom, predsjednikom Uprave Adriatica.net načelno postigao dogovor za preseljenje tehničko-servisnog i parkirnog prostora za autobuse Libertasa na prostoru „Atlasove remize“ u Gospinu polju.

Kako navode iz gradske uprave, u najskorijem roku održat će se sastanak predstavnika stručnih službi Grada, Libertasa i Adriatica.neta kako bi se dogovorili tehnički detalji preseljenja.

Osim o Libertasu razgovaralo se i o prisutnosti proizvoda Grada Dubrovnika i karata javnog prijevoza u prodajnoj mreži koncerna Agrokor, budući da se grupacija Adriatica.net sastoji uz spomenutu i od turističkih agencija Atlas i Kompas, a u vlasništvu su Agrokora.

Grad Dubrovnik i Adriatica.net surađivat će u razvoju izletničkih programa te promociji i prodaji privatnog smještaja kroz paket DQPS na tržištima regije kroz maloprodajnu mrežu koncerna u čijem je sastavu i Adriatica.net.

Suradnja najveće hrvatske kompanije i Dubrovnika kao najvećeg hrvatskog globalnog brenda mora, na obostranu korist, rezultirati stvaranjem nove i dodane vrijednosti u gospodarstvu Dubrovnika, istaknuto je na sastanku, navode iz gradske uprave.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana