Aktualno

Libertas seli u Atlasovu remizu

Libertas seli u Atlasovu remizu

Gradonačelnik je izgledao našao rješenje za Libertasove ‘muke po Remizi.

Tako je s Ivanom Gadžeom, predsjednikom Uprave Adriatica.net načelno postigao dogovor za preseljenje tehničko-servisnog i parkirnog prostora za autobuse Libertasa na prostoru „Atlasove remize“ u Gospinu polju.

Kako navode iz gradske uprave, u najskorijem roku održat će se sastanak predstavnika stručnih službi Grada, Libertasa i Adriatica.neta kako bi se dogovorili tehnički detalji preseljenja.

Osim o Libertasu razgovaralo se i o prisutnosti proizvoda Grada Dubrovnika i karata javnog prijevoza u prodajnoj mreži koncerna Agrokor, budući da se grupacija Adriatica.net sastoji uz spomenutu i od turističkih agencija Atlas i Kompas, a u vlasništvu su Agrokora.

Grad Dubrovnik i Adriatica.net surađivat će u razvoju izletničkih programa te promociji i prodaji privatnog smještaja kroz paket DQPS na tržištima regije kroz maloprodajnu mrežu koncerna u čijem je sastavu i Adriatica.net.

Suradnja najveće hrvatske kompanije i Dubrovnika kao najvećeg hrvatskog globalnog brenda mora, na obostranu korist, rezultirati stvaranjem nove i dodane vrijednosti u gospodarstvu Dubrovnika, istaknuto je na sastanku, navode iz gradske uprave.

Pročitajte još

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

JESTE LI KUPOVALI OVU ČOKOLADICU? Iz prodaje se povlači KitKat Mini

Dulist

ČEKA VAS KULINARSKA AVANTURA Restoran 360 već sutra otvara svoja vrata!

Dulist