DuList INZanimljivosti

Lešić Dimitri i Villa Dubrovnik pridružili se Grupaciji jedinstvenih luksuznih hotela

Lešić Dimitri i Villa Dubrovnik pridružili se Grupaciji jedinstvenih luksuznih hotela

Grupaciju jedinstvenih luksuznih hotela, koju trenutno čini njih 16, nedavno osnovanu pri HGK, prepoznalo je još šest luksuznih hotela upućenih u bolje pozicioniranje na svjetskom tržištu.

Među šest najnovijih članova su i Palača Lešić Dimitri iz Korčule te Villa Dubrovnik, a uz njih i Adriana Hvar Spa Hotel iz Hvara, Hotel Adriatic iz Rovinja, Boutique Hotel Alhambra iz Malog Lošinja, Valamar Isabella Miramare Island Resort iz Poreča.

Od osnutka luksuzne Grupacije u svibnju ove godine, u njoj su Bastion, Bevanda, Kazbek, Life Palace, Martinis Marchi, Meneghetti, Navis, The Pucić Palace i Vestibul Palace, a u tijeku je obrada nekoliko dodatnih prijava koje je Grupacija zaprimila od trenutka objave uvjeta i procedura pristupanja novih članica.

Inače, kako bi postali članovi Grupacije, hoteli moraju imati četiri ili pet zvjezdica i/ili biti hoteli baština visoke kvalitete s najviše 60 soba, restoranom koji pruža poseban gourmet doživljaj, jedinstvenom prodajnom ponudom u najmanje jednoj od sljedećih kategorija: povijest, kultura, priroda, konceptualni dizajn, doživljaj i inovativnost te ih mora karakterizirati posebnost lokacije. Uz minimalne uvjete koje hotel mora ispunjavati prilikom pristupanja Grupaciji, stručno povjerenstvo posebno vrednuje dodatne pokazatelje kvalitete usluge i sadržaja.

– Hrvatska ima posebne i drukčije hotele koji nude vrhunsku kvalitetu, sadržaj i usluge koji dosad nisu prepoznati. Upravo je zajedničko brandiranje bilo jedan od ključnih razloga grupiranja ovih hotela pri HGK i drago nam je da smo im pružili stručnu podršku i platformu kroz koju je nedavno i objavljen natječaj za izradu i osmišljavanje imidža i vizualnog identiteta Grupacije – rekla je Antonia Urlić, koja pri HGK vodi Udruženje hotelijera i Grupaciju jedinstvenih luksuznih hotela dodavši kako će zajedničko brendiranje Grupacije dovesti do prepoznatljivosti Hrvatske kao destinacije luksuznog turizma.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist