Crna kronika

Leš iz Zatona s prostrijelnom ranom?

Leš iz Zatona s prostrijelnom ranom?

Na tijelu nepoznate muške osobe, koje je isplutalo ovog ponedjeljka u moru u Malom Zatonu, pronađene su sumnjive ozljede, neslužbeno doznajemo kako je riječ o prostrijelnoj rani.

Neslužbene informacije nadalje govore kako je tijelo u moru plutalo tri tjedna, u Mali Zaton je nošeno strujama doplutalo s pučine, te se s velikom sigurnošću može reći kako nije riječ o osobi s našeg područja.

Tijelo je, podsjetimo, pronađeno oko 9.30 sati 3. srpnja s vidljivim truležnim promjenama. Tada su na mjesto događaja po dojavi odmah izašli policijski službenici koji su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika obavili očevid. Nakon toga je mrtvo tijelo prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice radi obdukcije.

– Za sada nemamo službeno podatke o konačnom nalazu obdukcije. Također želimo reći da na našem području nemamo prijavljen nikakav nestanak osobe, a po nalogu nadležnog Županijskog državnog odvjetništva obavljuju se daljnje aktivnosti u cilju utvrđivanja identiteta i ostalih okolnosti ovog događaja – rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.
 

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist