Natrag
27.4.2018 10:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Leš iz Zatona s prostrijelnom ranom?

4.7.2012 @ 18:05 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Na tijelu nepoznate muške osobe, koje je isplutalo ovog ponedjeljka u moru u Malom Zatonu, pronađene su sumnjive ozljede, neslužbeno doznajemo kako je riječ o prostrijelnoj rani.

Neslužbene informacije nadalje govore kako je tijelo u moru plutalo tri tjedna, u Mali Zaton je nošeno strujama doplutalo s pučine, te se s velikom sigurnošću može reći kako nije riječ o osobi s našeg područja.

Tijelo je, podsjetimo, pronađeno oko 9.30 sati 3. srpnja s vidljivim truležnim promjenama. Tada su na mjesto događaja po dojavi odmah izašli policijski službenici koji su po nalogu nadležnog državnog odvjetnika obavili očevid. Nakon toga je mrtvo tijelo prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice radi obdukcije.

– Za sada nemamo službeno podatke o konačnom nalazu obdukcije. Također želimo reći da na našem području nemamo prijavljen nikakav nestanak osobe, a po nalogu nadležnog Županijskog državnog odvjetništva obavljuju se daljnje aktivnosti u cilju utvrđivanja identiteta i ostalih okolnosti ovog događaja – rekla je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana