DuList IN

Legendarni Rambo Amadeus u lipnju nastupa na Orsuli

Legendarni Rambo Amadeus u lipnju nastupa na Orsuli

Legendarni Rambo Amadeus, čije koncerte Dubrovčani redovno posjećuju u velikom broju, 15. lipnja nastupit će sa svojim sekstetom na jednoj od najljepših dubrovačkih otvorenih pozornica – u Parku Orsula. Koncert organiziraju Grad Dubrovnik i Dubrovačke ljetne igre.

Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već preko trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko, piše Muzika.hr. Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo-folk i opisao ga.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa na Orsuli će, po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna, biti dostupne online na platformi www.ulaznice.hr od srijede, 3. travnja. U cijenu ulaznice je uključen i prijevoz. Ulaznice će se moći kupiti i u Uredu prodaje Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) gdje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije uz predočenje osobne iskaznice ostvaruju popust od 30 posto. To je ujedno i početak lokalne prodaje za festivalske programe 70. Igara, a radno vrijeme Ureda će kroz travanj biti od ponedjeljka do petka od 10 do 16 sati, a od 1. svibnja od 10 do 18 sati.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist