DuList INUrednički izbor

LEGENDARNI MORCHEEBA Britanski trio ‘protresao’ Solitudo

LEGENDARNI MORCHEEBA Britanski trio 'protresao' Solitudo

Prekrasna Skye Edwards, briljantni Ross Godfrey, ali i ostatak benda Morcheeba, zabavljali su sve posjetitelje ove subote u kampu Solitudo.

Iako umorni od turneje po Velikoj Britaniji, Morcheeba je odlučila provjeriti što najsadržajniji dubrovački festival Ljeto u Valamaru pruža ove godine te su prvi put zapjevali svoje najveće hitove pred dubrovačkom publikom.

Skye i Ross bend su osnovali zajedno s Rossovim bratom Paulom 1995. godine i napravili 9 albuma koji su se prodali u više od 10 milijuna primjeraka.

Morcheeba je u posljednja dva desetljeća obišla svijet, a sada su odlučili stati i na jednu malu, ali svjetsku pozornicu, onu u kampu Solitudo. Skye ima božanstven i jedan od najprepoznatljivijih vokala na europskoj glazbenoj sceni. Čuti njezin lagan ton glasa spojen s Rossovom gitarom jedno je nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Kao predgrupa Morcheebi nastupila je Irena Žilić. Irena je mlada hrvatska kantautorica iz Zagreba koja se počela baviti glazbom sa svojih 16 godina i od tada nije prestala. 2016. godine bila je predgrupa Morcheebi u zagrebačkoj Tvornici kulture i od tada su postali, kako ona kaže, obitelj. Također, 2018. godine imala je priliku pratiti bend na njihovoj turneji po Velikoj Britaniji.

Dašak atmosfere s koncerta legendarnog benda, osjetite u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist