Aktualno

Legaz: Kako Piplić može biti pristanište?!

U sklopu rasprave o GUP-u Dubrovanika za riječ se ispred Društva arhitekata Dubrovnika javila i Marija Kojaković.

– Ne ulažemo u gradsku jezgru. Sve je bazirano na životu u njoj, a ona nam propada. Nijedan plan ne propisuje što može biti u njoj i kako je koristiti. Od 2007. godine tražimo da se donese važeći dokument za gradsku jezgru – istaknula je Kojaković.

Za riječ se javio i Igor Legaz.

– Govorim ispred udruge Divlja liga vaterpolo i tražim da se uvalica Porporela uvrsti u uređena kupališta – počeo je svoje izlaganje Legaz.

– Danas se više govori o uređenju nekih ulica, nego o pristupnim putevima nekim kupalištima. Danas se više govori o svačemu, ali ne o najbitnijoj stvari za Dubrovčane. Oni žive na obali, svaki dan, ujutro, popodne i navečer. Ovim izmjenama je predviđeno uvođenje brodske linije koja bi trebala imati pristaništa, ali dio tih pristaništa nisu moguća. Jedno od njih je na Presidentu, ili primjerice Pipliću. Pa to je sportsko-rekreacijska zona, a sada piše privezište, kakvo privezište?! – zaključio je Legaz.

Pročitajte još

Uz ‘Amazing Grace’ na posljednji je počinak ispraćen dr. sc. Ivo Banac

SVEČANOST U PORTU Pročitajte upute za publiku za ceremoniju otvaranja i generalnu probu 71. Igara!

Dulist

ZABRINUTI ČITATELJ ‘Gasirao se po moru kao da za njega ne vrijede ograničenja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija