DuList IN

LEDI SE KRV U ŽILAMA U Slavici kreće ciklus kultnih horora

LEDI SE KRV U ŽILAMA U Slavici kreće ciklus kultnih horora

Filmom „Annabelle: Početak“ redatelja Davida F. Sandberga iz 2017. godine u Ljetnom kinu Slavica započinje ciklus horor filmova pod nazivom „Freddy vs. Pennywise“.

Tako će od nedjelje 12. kolovoza svi ljubitelji hororaca moći pogledati presjek najznačajnijih naslova ovog žanra u posljednjih četrdesetak godina. U srijedu, 13. kolovoza na rasporedu je Cronenbergova „Muha“ iz 1986. godine, dobitnik Oscara za najbolju masku.

Dva dana kasnije 14. kolovoza, također nagrađen na brojnim festivalima, prikazat će se „Siroče“ redatelja Jaumea Colleta-Serra iz 2009. godine. Ciklus se nastavlja 16. kolovoza kultnim hororcem „Strava u ulici brijestova“ iz 1984. godine Wesa Cravena, za mnoge i danas remek djelo koji je iznjedrio najpoznatijeg horror lika Freddyja Kruegera. Dan poslje 17. kolovoza, kao hommage hororima 70-ih, na programu je film „Prizivanja“ Jamesa Wana iz 2013. godine.

Posljednja dva filma iz ciklusa na rasporedu su 19. i 20. kolovoza i to najstariji i najnoviji naslov , Oscarom nagrađen „Alien: osmi putnik“ iz 1979. godine redatelja Ridleya Scotta i prošlogodišnji hit „Ono“ Andrésa Muschiettia.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist