Politika

Lazareti i ljetnikovac Bunić-Kaboga ‘u rukama’ Dubrovačke baštine

Lazarete i ljetnikovac Bunić-Kaboga gradski su vijećnici dali na upravljanje na rok od 10 godina tvrtki Dubrovačka baština prihvativši prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o davanju nekretnine na korištenje, upravljanje i održavanje bez naknade sa društvom Dubrovačka baština d.o.o., Dubrovnik za kompleks Lazaret te prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o davanju nekretnine na korištenje, upravljanje i održavanje bez naknade sa društvom Dubrovačka baština d.o.o., Dubrovnik za Ljetnikovac Bunić-Kaboga.

-Što se tiče Lazareta, imali smo malu dvojbu što se tiče roka od 10 godina. Pretpostavljamo da je prethodno trebalo napraviti nekakav plan upravljanja i onda otvoriti mogućnost da je damo na određeni broj godina. Htio bih imati garanciju da će se kvalitetno pristupiti i napraviti kvalitetan program – rekao je vijećnik Selmani.

Gradonačelnik Franković istaknuo je kako je moć u rukama Gradskog vijeća te da isto tako kako danas daju Lazarete te Bunić-Kabogu, mogu to sutra i ukinuti.

-Ne dajemo ih strancu, već tvrtki koja je u stopostotnom vlasništvu Grada – odgovorio je Franković.

Pročitajte još

‘NEISPLATIVO I OPASNO’ Most poziva na sazivanje županijske sjednice o CGO Lučino razdolje

Dulist

POTVRĐEN PLENKOVIĆEV TIM Unatoč spekulacijama Franković nije kandidat za potpredsjednika HDZ-a

Dulist

BORBA PROTIV SIROMAŠTVA HSU predlaže: ‘Ove se građane treba osloboditi plaćanja pristojbe HRT-a’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija