Politika

Lazareti i ljetnikovac Bunić-Kaboga ‘u rukama’ Dubrovačke baštine

Lazarete i ljetnikovac Bunić-Kaboga gradski su vijećnici dali na upravljanje na rok od 10 godina tvrtki Dubrovačka baština prihvativši prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o davanju nekretnine na korištenje, upravljanje i održavanje bez naknade sa društvom Dubrovačka baština d.o.o., Dubrovnik za kompleks Lazaret te prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o davanju nekretnine na korištenje, upravljanje i održavanje bez naknade sa društvom Dubrovačka baština d.o.o., Dubrovnik za Ljetnikovac Bunić-Kaboga.

-Što se tiče Lazareta, imali smo malu dvojbu što se tiče roka od 10 godina. Pretpostavljamo da je prethodno trebalo napraviti nekakav plan upravljanja i onda otvoriti mogućnost da je damo na određeni broj godina. Htio bih imati garanciju da će se kvalitetno pristupiti i napraviti kvalitetan program – rekao je vijećnik Selmani.

Gradonačelnik Franković istaknuo je kako je moć u rukama Gradskog vijeća te da isto tako kako danas daju Lazarete te Bunić-Kabogu, mogu to sutra i ukinuti.

-Ne dajemo ih strancu, već tvrtki koja je u stopostotnom vlasništvu Grada – odgovorio je Franković.

Pročitajte još

REZULTATI CRODEMOSKOPA Kome raste, a kome pada popularnost?

Dulist

Šuica dobila podršku odbora EU parlamenta, čestitao joj Plenković

Dulist

Šuica danas na saslušanju pred Europskim parlamentom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija