DuList IN

Lauren Lucio: Hula hoop majstorica izvodi akrobacije diljem svijeta

Lauren Lucio: Hula hoop majstorica izvodi akrobacije diljem svijeta

Putovati svijetom i baviti se isključivo svojim hobijem?

Pa to je ‘dream come true’, kako se kaže u svijetu. Upravo to ostvarila je naša ovotjedna sugovornica, Lauren Lucio, rekli bismo Kanađanka, no s obzirom koliko je mjesta života promijenila, mogli bismo je nazvati pravom kozmopolitkinjom. A čime se Lauren bavi? Vjerovali ili ne – Lauren je ‘hula hoop’ majstorica!
Posjetivši Dubrovnik, kratko ali slatko, kaže, odmah joj se svidio. Uz lijepe i sunčane dane, nije bilo teško zavrtiti hula hoop za potrebe slikavanja DuLista. Baš kao i popričati s nama…
– Da, Kanađanka sam, iz Ontaria. Imam 28 godina i putujem svijetom već osam godina. Inače, radim različite poslove te na taj način skupljam novac za svoja putovanja. Radila sam u caffe barovima, obrađivala lozu i radila u vinogradima, pakirala jagode, šetala pse… Ma što god možete zamisliti! – kaže kroz smijeh, dodavši kako bi rado doživjela i branje mandarina u Neretvi, kad za to dođe vrijeme. Djevojka slobodnog duha nema problema sa stalim mijenjanjem adresa, te je tako odnedavno stanovnica Australije.

Njezinu životnu priču možete doznati samo u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist