Natrag
24.4.2019 12:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lauren Lucio: Hula hoop majstorica izvodi akrobacije diljem svijeta

25.3.2017 @ 12:16 Mia Njavro dulist IN
3;3

Podijelite:

Putovati svijetom i baviti se isključivo svojim hobijem?

Pa to je ‘dream come true’, kako se kaže u svijetu. Upravo to ostvarila je naša ovotjedna sugovornica, Lauren Lucio, rekli bismo Kanađanka, no s obzirom koliko je mjesta života promijenila, mogli bismo je nazvati pravom kozmopolitkinjom. A čime se Lauren bavi? Vjerovali ili ne – Lauren je ‘hula hoop’ majstorica!
Posjetivši Dubrovnik, kratko ali slatko, kaže, odmah joj se svidio. Uz lijepe i sunčane dane, nije bilo teško zavrtiti hula hoop za potrebe slikavanja DuLista. Baš kao i popričati s nama…
– Da, Kanađanka sam, iz Ontaria. Imam 28 godina i putujem svijetom već osam godina. Inače, radim različite poslove te na taj način skupljam novac za svoja putovanja. Radila sam u caffe barovima, obrađivala lozu i radila u vinogradima, pakirala jagode, šetala pse… Ma što god možete zamisliti! – kaže kroz smijeh, dodavši kako bi rado doživjela i branje mandarina u Neretvi, kad za to dođe vrijeme. Djevojka slobodnog duha nema problema sa stalim mijenjanjem adresa, te je tako odnedavno stanovnica Australije.

Njezinu životnu priču možete doznati samo u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana