Zanimljivosti

Laureatima zlatni i srebrni grbovi

Laureatima zlatni i srebrni grbovi

Općinsko vijeće Blata prihvatilo je jednoglasno je prihvatilo prijedlog odluke Odbora za društvene djelatnosti o dodjeli javnih priznanja.

Ove godine pojedinačno javno priznanje Zlatni grb Općine Blato dodijelit će se gospodinu Radu Kaštropilu za doprinos u gospodarskom, političkom i kulturnom životu Blata.

Zlatni grb za skupno priznanje dodijelit  će se Mješovitom župnom zboru "Svih svetih" za priznanje i zahvalnost svim blatskim crkvenim pjevačima kroz stoljeća do danas.

Srebreni grb pojedinačno javno priznanje dodijelit će se Franki Anić za izuzetne sportske rezultate i osvojeno 5. mjesto u taekwondo-u  na Olimpijadi prošle godine u Londonu.

Srebreni grb za skupno priznanje dodijelit će se humanitarnoj udruzi osoba s posebnim potrebama "Vincenca" Blato, a za priznanje i zahvalnost svim članovima na unapređenju  kvalitete života osoba s posebnim potrebama.

Priznanja laureatima će biti svečano dodijeljena  na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Blato 27. travnja i blagdana sv. Vincence.
 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist