Zanimljivosti

Laureatima zlatni i srebrni grbovi

Općinsko vijeće Blata prihvatilo je jednoglasno je prihvatilo prijedlog odluke Odbora za društvene djelatnosti o dodjeli javnih priznanja.

Ove godine pojedinačno javno priznanje Zlatni grb Općine Blato dodijelit će se gospodinu Radu Kaštropilu za doprinos u gospodarskom, političkom i kulturnom životu Blata.

Zlatni grb za skupno priznanje dodijelit  će se Mješovitom župnom zboru "Svih svetih" za priznanje i zahvalnost svim blatskim crkvenim pjevačima kroz stoljeća do danas.

Srebreni grb pojedinačno javno priznanje dodijelit će se Franki Anić za izuzetne sportske rezultate i osvojeno 5. mjesto u taekwondo-u  na Olimpijadi prošle godine u Londonu.

Srebreni grb za skupno priznanje dodijelit će se humanitarnoj udruzi osoba s posebnim potrebama "Vincenca" Blato, a za priznanje i zahvalnost svim članovima na unapređenju  kvalitete života osoba s posebnim potrebama.

Priznanja laureatima će biti svečano dodijeljena  na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Blato 27. travnja i blagdana sv. Vincence.
 

Pročitajte još

Mladoženja uz pratnju gajdi nosio prsten izabranici svoga srca

Dulist

VIDEO Kineskinje poludile za visokim Dubrovčanima

Dulist

OČARAVAJUĆ PRIZOR Duga se nadvila nad Rijeku dubrovačku

Dulist