Natrag
17.2.2019 21:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Laureatima zlatni i srebrni grbovi

26.3.2013 @ 9:37 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Općinsko vijeće Blata prihvatilo je jednoglasno je prihvatilo prijedlog odluke Odbora za društvene djelatnosti o dodjeli javnih priznanja.

Ove godine pojedinačno javno priznanje Zlatni grb Općine Blato dodijelit će se gospodinu Radu Kaštropilu za doprinos u gospodarskom, političkom i kulturnom životu Blata.

Zlatni grb za skupno priznanje dodijelit  će se Mješovitom župnom zboru "Svih svetih" za priznanje i zahvalnost svim blatskim crkvenim pjevačima kroz stoljeća do danas.

Srebreni grb pojedinačno javno priznanje dodijelit će se Franki Anić za izuzetne sportske rezultate i osvojeno 5. mjesto u taekwondo-u  na Olimpijadi prošle godine u Londonu.

Srebreni grb za skupno priznanje dodijelit će se humanitarnoj udruzi osoba s posebnim potrebama "Vincenca" Blato, a za priznanje i zahvalnost svim članovima na unapređenju  kvalitete života osoba s posebnim potrebama.

Priznanja laureatima će biti svečano dodijeljena  na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Blato 27. travnja i blagdana sv. Vincence.
 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana