Sport

LAUREATI 2018. Ovo su najuspješniji županijski sportaši!

LAUREATI 2018. Ovo su najuspješniji županijski sportaši!

Nagradu za životno djelo Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu dobio je Petar Ivelja iz Mlina. Odlučili su tako članovi Izvršnog odbora županijske Zajednice športa na sjednici održanoj 6. svibnja.
Najuspješnija ženska sportska nada u prošloj godini je Petrunjela Pavić, judoka JK Dubrovnik 1966, dok je najuspješnija muška sportska nada plivač PK Juga Mario Šurković. Najuspješnija sportašica je Ivana Šutalo, judoka JK Dubrovnik, dok je najuspješniji sportaš Luka Gašpar, boćar BK Metković. Za najuspješniju ekipu 2018. godine izabrana je ŽKK Ragusa Dubrovnik, a najuspješnija momčad je VK Jug CO. Jugov strateg Vjekoslav Kobešćak proglašen je najuspješnijim trenerom, dok je za najaktivniji savez izabran Ronilački savez Dubrovačko-neretvanske županije.

Nagradu zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije je za 90 obljetnicu djelovanja dobilo Hrvatsko planinarsko društvo Dubrovnik. Priznanja će im se dodijeliti uz Dan Dubrovačko-neretvanske županije u petak, 10. svibnja u Sponzi.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr