Natrag
22.2.2019 07:15

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lasić: Trojanović je samozvani predsjednik

13.3.2013 @ 13:10 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Predsjednik HDZ-ovog Povjerenstva za općinu Konavle Božo Lasić, kojeg je u današnjem priopćenju za kršenje statuta stranke optužio Nikša Trojanović, za duList je iskazao čuđenje nad sadržajem Trojanovićevog priopćenja.

– Što reći na ovo sve. Dosad se nigdje u medijima nisam oglašavao jer sam smatrao da to nije u redu. Na svim sastancima je bio i s ozbirom na to mislim da on to priopćenje nije napisao. Jer ne mogu vjerovati da može napisati ovako nešto autistički. Dosad se u više navrata predstavio kao predsjednik općinske organizacije, a on to nije. Preko svega tog sam dosad prelazio niti sam tražio ikakve stegovne mjere. Bili smo na sastanku kod predsjednika HDZ-a u Zagrebu i predsjednik je jasno rekao što misli. Bio je na svim sastancima i sve zna i rečeno mu je tko je kandidat za načelnika u Konavlima. Osjećam da se radi o osobnoj razini sukoba između mene i njega – ističe Lasić.

– Prvo sam doživio njegovo pismo članstvu u Konalvima u kojem me oblatio 'na široko' i tad se nisam htio priopćenjem javljati. Onda je dao priopćenje nakon pisma i ni tad se nisam htio javljati. I sad na kraju ovo priopćenje, koje me toliko zbunilo, jer ne mogu vjerovati da ga je on pisao nakon svih sastanaka – tvrdi Lasić te podsjeća kako u stranci postoji hijerarhija koja se mora poštovati.

– Ako nećete poštovati hijerarhiju i nećete biti u stranci onda možete sami zastupati svoje stavove kako hoćete. Ovo priopćenje me strahovito zbunjuje. Ovako, uoči izbora slati priopćenja kako bi se zbunilo članstvo, s potpisivanjem kako je predsjednik općinske organizacije. A nije predsjednik, jer je smijenjen, a sad je član Povjerenstva za Konavle, kojem sam ja predsjednik. Zbilja ne znam što mi je činiti u ovoj situaciji, to je stvarno čudno – istaknuo je Lasić, naglasivši kako je u slučaju samoprozvanog predsjednika Trojanovića riječ upravo o 'eklatantnom kršenju statuta stranke'.

– Članovi znaju tko sam i što sam pa neka sami procjene. Bojim se da je ovdje riječ o nekoj patologiji, ne znam što drugo – zaključio je Lasić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana