DuList IN

LARA BRKIĆ NOVA MISS DNŽ Mlada Korčulanka ‘pomela’ konkurenciju na izboru

LARA BRKIĆ NOVA MISS DNŽ Mlada Korčulanka 'pomela' konkurenciju na izboru

Izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije 2019. održan je na Stradunu u sklopu večeri Glamour Fashion Showa. Pobjednica večer je Korčulanka Lara Brkić.

Uz nju na natjecanju sudjelovale su Martina Divković, Linda Lučić, Vana Mandrapa, Ana Relja, Suzana Violić i Tereza Livajić. Ana Relja proglašena je drugom, a Linda Lučić prvom pratiljom. Za miss fotogeničnosti izabrana je Tereza Livajić. Modeli su nosili kreacije Ivice Skoka, Snježane Mehun, Džemile Dilberović, ali i imale su priliku pokazati vlastite odjevne kombinacije u casual izdanju. Između predstavljanja, za zabavu publike bile su zadužene talentirane plesačice Plesnog studija Lazareti.

– Još uvijek ne mogu vjerovati. Sve mi je još uvijek prečudno. Presretna sam! Ovo je moje prvo natjecajne za kojeg sam se jako dugo spremala. Najviše me iznenadilo koliko rada stoji iza jednog ovakvog natjecanja. Publika vidi samo onaj dio kada hodamo pistom, a jako puno posla ima iza toga. Cure su bile prekrasne i ja sam se već bila pomirila s tim kako neću ništa osvojiti. Možete zamisliti moje iznenađenje – rekla je osamnaestogodišnjakinja Lara Brkić.

– Prezadovoljna sam. Ove nas je godine vrijeme poslužilo i nije bilo kiše, a večeras smo dobili i pobjednicu izbora. Ona je tako jednostavna, mlada i nježna. Sve su natjecateljice lijepe i kao dizajnerica moram priznati kako bi sve mogle imati i uspješnu budućnost kao modeli – poručila je organizatorica izbora i modna dizajnerica Džemila Dilberović.

Kako je izgledao glamurozni izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist