Vaše vijesti

Lapadski osmaši proslavili zadnji dan škole

Lapadski osmaši proslavili zadnji dan škole

Lapadski osmaši na prekrasan način oprostili su se od svog osnovnoškolskog školovanja.

Njihove razrednice organizirale su im oproštajno druženje na brodu Sea Star. Radost druženja započela je isplovljavanjem broda iz Gruža, a tijekom vožnje prema Kalamoti, učenicima je poslužena večera nakon koje je uslijedio party za ekipu.

Bilo ih je divno vidjeti u zagrljaju djetinjstva, a svoju radost prenijeli su i na profesorice, koje su se u jednom trenutku sve našle na plesnom podiju. Posebno uzbudljiv bio je trenutak odabira i proglašenja miss i mistera večeri.

Ta, njima draga titula, pripala je Adni Omerčahić i Paulu Stabile. Radost se nastavila i posljednjeg dana nastave, kad je za učenike organizirana zabava u školskome dvorištu, a učenicima je posebno bio drag tradicionalan način opraštanja od Škole.

Odjeveni u posebne majice pjevali su svojim profesorima, a onda veseli otišli u Uvalu Lapad te se već tradicionalno okupali u fontani. Za svoje ponašanje i uspjeh nagrađeni su i u prigodi svečane podjele svjedodžbi.

Sretan put u život, uz zahvalu za sve što smo učeći ih naučili od njih, zaželjela im je ravnateljica škole Mirjana Kaznačić. Tom prigodom čestitala je i roditeljima na ovako divnoj djeci, jer svi osmaši ove generacije imaju uzorno vladanje.

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist