Aktualno

Lapadske komunalne razglednice

Lapadske komunalne razglednice

Od jednog našeg čitatelja pristigle su nam četiri fotografije na kojima se zorno vidi nebriga gradskih službi za urednost ulica i zelenila.

Prva fotografija prikazuje raspuknuti pločnik ispred DOC-a kod bočnih skalina. Ovakva slika pločnika postoji već odavno i nitko se nije potrudio nešto poduzeti.

Druga fotografija slikana je na kantunu ulica Petra Zoranića i Mata Vodopića na blagdan Tjelova. Čitatelj objašnjava kako je šut u vrećama  stajao gdje ne bi smio biti barem 15 dana.
– Tu je prije dvije ili tri godine Grad uredio zeleni pojas s cvijećem. A što su građani od toga učinili?! Kontejner za obuću, odjeću i igračke (humanitarni) ne prazni se dovoljno često – ističe čitatelj.

Na trećoj fotografiji vidljiv je korov na zemljištu na skretanju u ulici Mata Vodopića.
– Tako velik i neiskorišten plac na tako istaknutom mjestu! – upozorava naš čitatelj, koji na četvrtoj fotografiji upozorava na novogradnju koja u istom obliku stoji već 22 godine. Fotografija je slikana ispod Petke, kod stajališta autobusa broj 4, nasuprot Dvora Lapad.

– Jako, jako smo daleko od uređenog grada, a komunalna kultura većina građana je na očajno niskom nivou. Sve preko kućnog praga kao da se pojedinca uopće ne tiče! – piše nam ogorčeni građanin, kojem zahvaljujemo na suradnji i ukaizvanju na komunalne problemu u sklopu naše akcije "Probudimo gradsku upravu".

Pročitajte još

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist