Natrag
21.6.2018 14:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Lapadske komunalne razglednice

26.6.2012 @ 17:12 Baldo Marunčić Aktualno
4;4

Podijelite:

Od jednog našeg čitatelja pristigle su nam četiri fotografije na kojima se zorno vidi nebriga gradskih službi za urednost ulica i zelenila.

Prva fotografija prikazuje raspuknuti pločnik ispred DOC-a kod bočnih skalina. Ovakva slika pločnika postoji već odavno i nitko se nije potrudio nešto poduzeti.

Druga fotografija slikana je na kantunu ulica Petra Zoranića i Mata Vodopića na blagdan Tjelova. Čitatelj objašnjava kako je šut u vrećama  stajao gdje ne bi smio biti barem 15 dana.
– Tu je prije dvije ili tri godine Grad uredio zeleni pojas s cvijećem. A što su građani od toga učinili?! Kontejner za obuću, odjeću i igračke (humanitarni) ne prazni se dovoljno često – ističe čitatelj.

Na trećoj fotografiji vidljiv je korov na zemljištu na skretanju u ulici Mata Vodopića.
– Tako velik i neiskorišten plac na tako istaknutom mjestu! – upozorava naš čitatelj, koji na četvrtoj fotografiji upozorava na novogradnju koja u istom obliku stoji već 22 godine. Fotografija je slikana ispod Petke, kod stajališta autobusa broj 4, nasuprot Dvora Lapad.

– Jako, jako smo daleko od uređenog grada, a komunalna kultura većina građana je na očajno niskom nivou. Sve preko kućnog praga kao da se pojedinca uopće ne tiče! – piše nam ogorčeni građanin, kojem zahvaljujemo na suradnji i ukaizvanju na komunalne problemu u sklopu naše akcije "Probudimo gradsku upravu".

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana