Aktualno

Lapadska obala zatvorena, vatrogasci diljem Županije do jutros odradili preko 80 intervencija

Lapadska obala zatvorena, vatrogasci diljem Županije do jutros odradili preko 80 intervencija

Zbog olujnog nevremena koje od jučer hara cijelom Dubrovačko-neretvanskom županijom vatrogasci su do jutros imali preko 80 intervencija. Radilo se i noći na području Doline Neretve, Pelješca, Grada…

Rekao nam je to županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović. Većina intervencija odnosila se na porušena stabla. Kako nam govori zapovjednik Simović, uspjeli su na svim lokacijama stabla brzo ukloniti tako da ne dođe do većih zastoja u prometu. Smjene su pojačane dodatnim dobrovoljcima kako bi se posao što brže obavio. Trenutno se kontrolira podučje Batale zbog podizanja razine mora, a Lapadska je obaa zatvorena za promet. Jugo i dalje divlja a budite oprezni.

Iz Javne vatrogasne postrojbe Dubrovački vatrogasci javljaju kako su od jučer do jutros imali ukupno 12 intervencija. Devet intervencija odnosilo se na uklanjanje srušenih stabala, a u tri se radilo o ispumpavanju poplavljenih prostorija. Sedam intervencija je bilo na području Dubrovnika, dvije na Osojniku te po jedna u Rožatu, na Šipanu te Bosanci.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist