Sport

Lakić napušta Wolfsburg?

Lakić napušta Wolfsburg?

Dubrovački nogometaš Srđan Lakić u zimskom prijelaznom roku trebao bi napustiti redove VfL Wolfsburga, a 'jedina' prepreka je visoka cijena koju klub za njega traži.

Naime, kako piše njemački list Bild, Lakić je u svom klubu već duže vrijeme na popisu prekobrojnih, a u ovoj sezoni skupio je tek osam nastupa, od toga tek jedan u početnoj postavi, sa samo jednim postignutim pogotkom. Klub bi se Lakića vrlo rado riješio, ali istodobno postavlja i visoku cijenu otkupa ugovora od čak dva milijuna eura.

Podsjetimo, Dubrovčanin je na sebe privukao pozornost odličnim nastupima u dresu Kaiserslauterna u sezoni 2010./2011. i trebao je biti novi vođa navale u 'Vučjem čoporu'. Ipak, trener Felix Magath preferirao je druge napadače, zbog čega je Lakić prošle i ove sezone uglavnom grijao klupu ili uopće ne bi bio uvršten u sastav.

Srđan Lakić u dosadašnjoj karijeri nastupao je za dubrovački GOŠK, Hrvatski Dragovoljac, Kamen Ingrad, berlinsku Herthu, Heracles iz nizozemskog Almela, Kaiserslautern, Wolfsburg i Hoffenheim. Također, 2005. godine ubilježio je tri nastupa u mladoj reprezentaciji Hrvatske, a u studenom 2010. godine pozvan je u seniorsku reprezentaciju za kvalifikacijsku utakmicu protiv Malte, ali nije upisao premijerni nastup.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist