DuList IN

‘LADY S’ I ‘ALL ABOUT U’ Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luci

'LADY S' I 'ALL ABOUT U' Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luci

Dvije luksuzne jahte trenutno se nalaze na vezu u gruškoj luci koja je ovih dana posebno primamljiva ovim luksuznim ljepoticama. U prvom slučaju riječ je o jahti Lady S, koja je pristigla iz Barcelone. Duga je 93 metra, može primiti 12 gostiju u šest soba te 29 članova posade. Dizajnirala ju je tvrtka Michael Leach Design 2019., a koštala je 180 milijuna dolara. U vlasništvu je američkog milijardera Dana Snydera, vlasnika profesionalnog kluba američkog nogometa Washington Readskins.

'LADY S' I 'ALL ABOUT U' Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luciDruga ljepotica koja krasi grušku valu jest jahta ‘All About U’ koja je doplovila iz Makarske, a plovi pod zastavom Cookovog otočja. Duga je 50 metara, visoka impresivnih 163,9 metara te nipošto ne bi mogla proći ispod Mosta dr. Franja Tuđmana. Može primiti 12 gostiju u šest kabina te četiri člana posade.

'LADY S' I 'ALL ABOUT U' Dvije luksuzne ljepotice u gruškoj luciPodsjetimo, u gruškoj luci proteklih su dana boravile i sedamdeset metara duga ljepotica ‘Galactica Super Nova’ ruskog naftnog magnata Vagita Alekperova, ‘Petara’ Berniea Ecclestonea, zatim jahta Seven Sins, a na Batahovini je bila i ‘Faith’, jahta kanadskog modnog milijardera Lawrencea Strolla. Upravo na ovoj jahti prošlog je ljeta Jadranom plovio modni dizajner Thomas Jacob Hilfiger, osnivač Tommy Hilfiger korporacije.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist