Natrag
19.3.2019 16:17

facebook

twitter

google

rss

dulist

KURBAN – BAJRAM Župan i gradonačelnik uputili čestitke vjernicima islamske vjeroispovijesti

21.8.2018 @ 15:44 Dulist.hr Grad

Podijelite:

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i župan Nikola Dobroslavić uputili su čestitke Salkanu ef. Heriću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Kurban-bajrama. Tekst čestitki prenosimo u cijelosti.

 

Mato Franković:

Poštovani gospodine Heriću,

Grad Dubrovnik iskreni je prijatelj i partner Islamskoj zajednici, jer vjerujemo da je jedno društvo uistinu bogato samo ako se gradi na raznolikosti vjerskog i kulturnog identiteta, a upravo je naš grad stoljećima baštinio suradnju temeljenu na dubokom uvažavanju svih svojih vjerskih zajednica.

U ime Grada Dubrovnika i svoje osobno ime, Vama i svim sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujem iskrenu čestitku povodom Kurban-bajrama, velikog blagdana islamskog svijeta koji istovremeno simbolizira spremnost vjernika na žrtvu, ali i milost kojom Bog zauzvrat nagrađuje svoje podanike.

Uz želju da ga provedete u zajedništvu i krugu najbližih, neka Vam Kurban-bajram još više osnaži osjećaj duhovnog blagostanja i neka bude čvrst podsjetnik da otvorimo srca za više ljubavi i suosjećanja.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

 

Nikola Dobroslavić

Poštovani gospodine Herić,

Ovim putem želim čestitati Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti Kurban-Bajram. Nadam se da ćete ovaj blagdan provesti u radosti i miru okruženi svojim najmilijima.

Želim vam sreću, zdravlje i blagostanje. Bajram Šerif Mubarek Olsun!

S poštovanjem,

ŽUPAN

Nikola Dobroslavić

Komentari

O autoru: Dulist.hr


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana