Crna kronika

KUMOVALE VREMENSKE NEPRILIKE Vlasnik BOWA-e objasnio okolnosti potapanja glisera kod Mljeta

KUMOVALE VREMENSKE NEPRILIKE Vlasnik BOWA-e objasnio okolnosti potapanja glisera kod Mljeta

Vlasnik Restorana BOWA Pero Šare čiji je gliser potopljen u ranim jutarnjim satima ove subote kod Prožure na Mljetu odlučio je razjasniti okolnosti situacije slijedom čega njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Nastavno na medijske objave vezano za sinoćnju nesreću u kojoj je sudjelovao brod restorana BOWA, ovom prilikom želimo upoznati javnost o točnim zbivanjima.

Naime, četiri zaposlenika restorana su se u kasnim večernjim satima izvan radnog vremena uputili prema Mljetu radi slobodnog korištenja svoga dnevnog odmora, a s obzirom na vremenske neprilike, u vožnji su naletjeli na predmet koji je prouzrokovao oštećenje i potapanje broda. Srećom, nitko od sudionika nije teže stradao niti je itko hospitaliziran. Policija je odmah obaviještena o slučaju i u tijeku je očevid kojim će se utvrditi više detalja o samoj nezgodi.

Uprava društva Bowa i zaposlenici surađuju s policijom i državnim odvjetništvom. Mislima smo uz naše zaposlenike koji su otpušteni na kućno liječenje i nadamo se njihovom brzom oporavku. Restoran Bowa od ove godine posluje pod istim brandom, ali s novim vlasnikom te nastavlja sa svojim radom ususret svim poslovnim izazovima, kao i do sad’, stoji u potpisu Šare.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist