Zanimljivosti

Sajam vjenčanja: Za malog Tijana skupljeno 36 tisuća kuna

Sajam vjenčanja: Za malog Tijana skupljeno 36 tisuća kuna

Ana Vukas jedna od organizatorica humanitarnog vjenčnja za malog Tijana Kostića poslala je priopćenje u kojem se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog događaja. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Evo nakon dva naporna mjesca organizacije, danas, dan nakon mogu reći da se cijeli taj trud isplatio. Jučer je sve bilo tako savršeno da ni sama još ne mogu vjerovati da smo uspjeli nešto za što su mnogi mislili da je nemoguće. Svi su bili tako opušteni, radili su svoj dio bez prigovora, svi su dali sve od sebe. Prvo se želim zahvaliti Udruzi Poseban Prijatelj koje se uključio s nama u akciju, Hotelu Valamar Lacromi, posebno Vlahu Sabljiću i Mariu Vrliću, koji su se stvarno potrudili da sve savršeno prođe. Grupi Teatar koja nam je ustupila cijelu svoju opremu, posebno Tomu i Milu koji su cijeli dan bili s nama. Našoj voditeljici Viktoriji Miletić koja je ujedno osmislila plakate i letke, i dovela nam svoju ekipu iz 3v plesnog studia. Hvala pekari Gabrile na krafnama, hvala Dubrovnik Luxury Weddings na donaciji kako bi osigurali cijeloj ekipi sendviče. A posebno hvala Diani Ćoso i Toniju Miletiću koje sam do sad jedva poznavala, a koji su mi ove dane bili velika podrška i pomoć u ovoj humanitarnoj akciji.

Jutarnji program humanitarne je bio namijenjen djeci. Stigla nam je radionica Osmijeh i dječica iz Eko omblića, Ivona iz igraonice Čarolija je puna dva i pol sata neumorno iscrtavala dječja lica.A Zeko se stpljivo slikavao sa svom djecom i djelio čokoladice i bombone. Na pozornici su nas zabavljali plesne grupe Step’ n jazz i 3V. U Beauty salonu su bile Dube, Barbara, Željka, Nikolina, Keti, Dina, Matea, Željana, Ivana i Romana, i hvala im što su super odradile svoj posao. Hvala Nikši iz Foto Medie koji je imao svoj mali studio za slikavanje u kojem su se svi ludo zabavili . U drugom dijelu prostorije smo imali naše izlagače. Sudjelovali su Vrtlar, Cvjećara Runolist iz Splita, Cvjećara Petrea, Cvijet by Kike, Cvjećara Fiora, Vsp Video, Svadbas photography, Sirana Gligora, Agencija weddings in Dubrovnik by Paula, Salon vjenčanica Molina, Galileo, Foto star, Studio DI iz Splita, Salon vjenčanica Bakus spoza –Ljubuški, LMP Studio, Rusnina Vujčić, Zlatarna Križek, Elite Travel, Udruga Prijatelj iz Metkovića, Loop Video, Dom Maslina, Eko omblići, Salon vjenčanica Adora,“M“ Art i Braniteljska zadruga „Val“ .

Na lutriji su bile Marijana i Anita, koje su neumorno radile i uspjele prodat preko 700 lutrija od kojih je samo 160 bilo prazno, tako da su svi nešto dobili. Bilo je malih grešaka, te se ovim putem svima ispričavam, ali pokloni za lutriju su nam stizali čak i jučer tako da je bilo par propusta, ali nadam se nam nitko neće zamjeriti.

U 15 sati je počeo drugi dio programa. Nastupili su Kud Sveti Juraj Osojnik, koji je oduševio sa Primorskom zdravicom i Linđom, a također su donijeli i poklon za malog Tijana. Nastupili su Klapa Kaše, grupa Versi koji su stigli čak iz Metkovića i oduševili Dubrovčane svojim prvim nastupom, plesna grupa 3V koja je svih ostavila bez daha i naravno grupa Teatar koja je također više nego oduševila. Nas DJ je bio Frank Bass (Alen Bajd) koji je savršeno ritmom pratio cijelu reviju.

Imali smo 6 izlazaka: Lella Designe, Bakus Spoza, Molina, Andrea Zvono, Boutiq Cat Sita i Adora. Cure koje su nosile reviju su Adriana Đurđević, Ana Pijević, Anamaria Lujo, Andrea Braica, Anela Šarić, Antonia Vuletić, Barbara Lončarić, Ivana Ban, Jelena Baričević, Leina Delić, Marijana Rašica, Nikolina Dadić, Petra Slade, Paulina Šačić,Tea Zelenković i Tina Paskojević. Cure je uvježbavala naša Matea Matić, i odradila je jako dobar posao, jer su se svi oduševili našim curama, pogotovo kad sam rekla da su amaterke, a ne profesionalne manekenke.

Za frizure i šminku su zaslužni saloni – Tina, Ana Studio, Ozon, Style, ID, Beauty Line, Bruno i L&P . Hvala što su odradile tako dobar posao. Nakon revije je Tijanov tata održao kratki govor, kojim je uspio rasplakat cijelu dvoranu dok je mali Tijan zahvalio svima.

Nepreuzete nagrade za mladence su brojevi 12,20,21,26,29,37,i 46.

Jučer smo uspjeli prikupit preko 36000 kuna u ovoj humanitarnoj akciji.

Tako još jedno hvala Valamar Lacromi, Tiskari Alfa 2, Sanitatu, Pekari Gabrile, Dubrovnik Luxury Weddings, papirnici Biros , svim medijima i naravno HDS-u , gosparu koji nam je poklonio 50 majica sa logom Za Tijanov osmijeh.

Jos do petka je otvoren žiro račun za malog Tijana koji glasi HR1923600001501457305 – zaključila je.

 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist