Natrag
21.3.2019 11:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kukuriku koalicija s građanima Županije

16.11.2011 @ 12:48 Baldo Marunčić Politika
9;9

Podijelite:

Nositelj liste Kukuriku koalicije u 10. izbornoj jedinici Arsen Bauk te kandidati Tatjana Šimac Bonačić, Mladen Marelić, Nikola Hajdić i Andro Vlahušić obišli su Dubrovačko-neretvansku županiju.

U ponedjeljak su se susreli s mještanima Trpnja i Janjine na poluotoku Pelješcu, a u utorak s mještanima Orebića, Stona, Župe Dubrovačke i Konavala.

Kandidati koalicije SDP-HNS-HSU-IDS u razgovoru s građanima komentirali su stanje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, promovirali razvojne projekte Plana 21 te razgovarali o infrastrukturnim, ekonomskim i socijalnim problemima stanovnika tog dijela županije.

U Župi Dubrovačkoj obišli su devastirane i neobnovljene hotele u Srebrenom i Kuparima te se upoznali s trasom buduće brze ceste Dubrovnik – Čilipi, koja je, kako je kazano, prioritet Kukuriku koalicije.

Arsen Bauk, Tatjana Šimac Bonačić, Mladen Marelić i Andro Vlahušić u Čilipima su položili vijence na spomen obilježju poginulim braniteljima iz Domovinskog rata, a na Grudi su na isti način odali počast žrtvama Narodnooslobodilačkog rata.

Također, s konavoskim poljoprivrednicima i vlasnicima seoskih gospodarstava razgovarali su o povratu zemljišta u Konavoskom polju, kao i činjenici da najjužnija hrvatska općina dosad nije uspjela svoje  razvojne kapacitete u poljoprivredi i ruralnom turizmu financirati kroz predpristupne fondove Europske unije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana