Politika

Kukuriku koalicija s građanima Županije

Nositelj liste Kukuriku koalicije u 10. izbornoj jedinici Arsen Bauk te kandidati Tatjana Šimac Bonačić, Mladen Marelić, Nikola Hajdić i Andro Vlahušić obišli su Dubrovačko-neretvansku županiju.

U ponedjeljak su se susreli s mještanima Trpnja i Janjine na poluotoku Pelješcu, a u utorak s mještanima Orebića, Stona, Župe Dubrovačke i Konavala.

Kandidati koalicije SDP-HNS-HSU-IDS u razgovoru s građanima komentirali su stanje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, promovirali razvojne projekte Plana 21 te razgovarali o infrastrukturnim, ekonomskim i socijalnim problemima stanovnika tog dijela županije.

U Župi Dubrovačkoj obišli su devastirane i neobnovljene hotele u Srebrenom i Kuparima te se upoznali s trasom buduće brze ceste Dubrovnik – Čilipi, koja je, kako je kazano, prioritet Kukuriku koalicije.

Arsen Bauk, Tatjana Šimac Bonačić, Mladen Marelić i Andro Vlahušić u Čilipima su položili vijence na spomen obilježju poginulim braniteljima iz Domovinskog rata, a na Grudi su na isti način odali počast žrtvama Narodnooslobodilačkog rata.

Također, s konavoskim poljoprivrednicima i vlasnicima seoskih gospodarstava razgovarali su o povratu zemljišta u Konavoskom polju, kao i činjenici da najjužnija hrvatska općina dosad nije uspjela svoje  razvojne kapacitete u poljoprivredi i ruralnom turizmu financirati kroz predpristupne fondove Europske unije.

Pročitajte još

EVO KOGA JE PLENKOVIĆ SVE SMIJENIO Nova ministrica poljoprivrede Pločanka Marija Vučković

Dulist

MARO KRISTIĆ ‘Građani su svjesni da je do prekida sjednice došlo zbog nedostatka hrabrosti vladajuće većine’

Dulist

PLENKOVIĆ STIŽE U DUBROVNIK U nedjelju će otvoriti pročistač u Komolcu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija