DuList IN

KUDA ZA VIKEND? Culture Club Revelin ima rješenje

KUDA ZA VIKEND? Culture Club Revelin ima rješenje

Vikend je pred vratima, vjerojatno se mnogi pitaju gdje je najbolja zabava ovog petka i subote. Večeras u Culture Clubu Revelin stižu The Cube Guys koji će zasigurno pripremiti ludu zabavu do sitnih noćnih sati. Posljednji hitovi dua iz Italije nalaze se u samom vrhu svjetskih top lista, a poznati su kao pravi partijaneri koji uvijek naprave nezaboravnu atmosferu.

U subotu je na programu Relive zabava uz odlične rezident DJ-e. Osim odlične glazbe, program ispunjavaju gosti iznenađenja, ali i vruća plesna koreografija, koja će dodatno zagrijati atmosferu. Performeri, akrobacije, C02, konfete, body paint, atraktivne plesačice, gutači vatre i još mnogo popratnih detalja dodatno će motivirati publiku na najluđi provod.

Ulaznice za večerašnje svjetsko gostovanje – The Cube Guys-a su u prodaji u uredu Revelina danas do 16:00 sati, u Casablanca baru večeras od 20 sati i online na službenoj web stranici kluba Revelin. Sve ostale informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531. U uredu Revelina su samo još danas dostupni akcijski paketi ulaznica, 2+1 gratis, za jubilarni deseti nastup Fedde Le Granda.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist