Natrag
21.6.2018 14:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kubanski ritmovi rasplesali Cavtat!

13.7.2012 @ 15:01 Andrea Falkoni Račić dulist IN
16;16

Podijelite:

Legendarna skupina Buena Vista Social Club digla je sinoćnjim koncertom na plaži Hotela Croatia na noge brojne Cavtaćane, Dubrovčane i njihove goste koji su plesali cijelu noć u ritmovima salse i kubane.

Riječ je o koncertu u sklopu ljetnog programa zabave Zvijezde pod zvijezdama koji grupacija Adriatic Luxury Hotels organizira osmu godinu za redom. Band The Havana Lounge, koji predstavlja sjedinjenje top zvijezda tradicionalne havanske scene, među kojima su brojni poznati izvođači iz originalne postave Buena Vista Social Cluba i Afro Cuban All Stars banda sinoć je izveo bogati glazbeni repertoar.

Svojim energičnim i živopisnim nastupom te ogromnom količinom pozitivne energije ‘Live from Buena Vista – The Havana Lounge’ je sinoć plažu Hotela Croatia pretvorila u latino plesnjak u kojem su odjekivali poznati ritmovi salse, a brojni gosti rasplesali su se pod zvjezdanim nebom. Gosti su osim u izvrsnoj glazbi uživali i u nezaobilaznim kubanskim koktelima i cigarama te u brojnim latinoameričkim delicijama posebno spravljenim za tu noć.

 IZ JLH-a najavljuju koncert jedne i jedinstvene Josipe Lisac u nedjelju, 29. srpnja u Vrtu palmi Hotela Excelsior.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana