DuList IN

Kubanski ritmovi rasplesali Cavtat!

Kubanski ritmovi rasplesali Cavtat!

Legendarna skupina Buena Vista Social Club digla je sinoćnjim koncertom na plaži Hotela Croatia na noge brojne Cavtaćane, Dubrovčane i njihove goste koji su plesali cijelu noć u ritmovima salse i kubane.

Riječ je o koncertu u sklopu ljetnog programa zabave Zvijezde pod zvijezdama koji grupacija Adriatic Luxury Hotels organizira osmu godinu za redom. Band The Havana Lounge, koji predstavlja sjedinjenje top zvijezda tradicionalne havanske scene, među kojima su brojni poznati izvođači iz originalne postave Buena Vista Social Cluba i Afro Cuban All Stars banda sinoć je izveo bogati glazbeni repertoar.

Svojim energičnim i živopisnim nastupom te ogromnom količinom pozitivne energije ‘Live from Buena Vista – The Havana Lounge’ je sinoć plažu Hotela Croatia pretvorila u latino plesnjak u kojem su odjekivali poznati ritmovi salse, a brojni gosti rasplesali su se pod zvjezdanim nebom. Gosti su osim u izvrsnoj glazbi uživali i u nezaobilaznim kubanskim koktelima i cigarama te u brojnim latinoameričkim delicijama posebno spravljenim za tu noć.

 IZ JLH-a najavljuju koncert jedne i jedinstvene Josipe Lisac u nedjelju, 29. srpnja u Vrtu palmi Hotela Excelsior.
 
 

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist