Kultura

Krunoslav Ivanišin nominiran za najuspješnije ostvarenje na području stambene arhitekture

Udruženje hrvatskih arhitekata – UHA objavilo je nominacije za najbolja ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2018. godini. Među nominiranima se našao i dubrovački arhitekt Krunoslav Ivanišin.

Njegov projekt ‘Kuća Staka’ nastao u koautorstvu s Luzlimom Kabashijem nominiran je za nagradu ‘Drago Galić’ za najuspješnije ostvarenje na području stambene arhitekture za 2018. godinu.

Na prijave za Godišnju izložbu realizacija arhitekata i arhitektica u 2018. godini pristiglo je ukupno 64 autorska rada.

Radove Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2018. godini ocjenjivao je stručni žiri koji je ove godine sastavljen od međunarodnih gostiju, a to su Maruša Zorec (Slovenija), Pippo Ciorra (Italija) i Vedran Mimica (SAD), kao i domaćih članova Stručnog savjeta UHA-e, a to su Ana Šverkoi Maroje Mrduljaš, te Ana Mrđakao koordinatorica.

Godišnja izložba i dodjela Nagrada UHA-e realizira se u koprodukciji s Društvom arhitekata Rijeka (DAR) i DeltaLabom te programskim pravcem “Slatko i slano” koji je dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture. Otvorenje izložbe, kao i dodjela nagrada, zakazano je za 28. ožujka 2019. u prostoru Zgrade IVEX na adresi Delta 5 (Rijeka). Izložba ostaje otvorena do 28. travnja 2019. godine.

Izvor: Vizkultura

 

Pročitajte još

LIJEPA VIJEST Nakon više od dva mjeseca Linđovci kreću s probama

Dulist

U PETAK Posljednji dan izložbe ‘Sederotonin’ uz stručno vodstvo

Dulist

JE LI KULTURA U OVIM VREMENIMA LUKSUZ? Ivana Medo Bogdanović o 70 posto manjem proračunu za 71. Igre

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija