Aktualno

Krpanje ceste na Vojnoviću!

Nakon što smo objavili reportažu u duListu, o prometnom kolapsu u Ulici Iva Vojnovića, koja je puna rupa, i koja je tko zna kad zadnji put asfaltirana, počeli su radovi na uklanjanju rupa na asfaltu.

One su izglađene zbog čega je danas bio otežan promet Ulicom Iva Vojnovića, a sada se čeka dolazak asfalta kako bi se zakrpile.

Podsjetimo, iz gradske uprave nam je odgovoreno  kako je oformljeno povjerenstvo za kontrolu stanja nogostupa na gradskom području te je dogovoren i dinamički plan izvođenja rekonstrukcijskih radova na pločnicima. Među nekoliko ulica je i  Ulica Iva Vojnovića na kojoj će se obaviti rekonstrukcija nogostupa s drvoredom po izrađenom idejnom projektu i asfaltiranje ulica. Radove će izvoditi Tehnogradnja po sklopljenom dvogodišnjem ugovoru o održavanju prometnica i javnih površina i to od jeseni do idućeg proljeća.

Tada bi se trebao napraviti i pješački prijelaz na ulazu u Čokolinu, za što će se trebati napraviti svojevrsna rekonstrukcija nogostupa. Kad se pak bude asfaltirala Ulica Iva Vojnovića, tokom iduće godine, iz gradske uprave ističu kako će se nanovo ocrtati i nova parkirna mjesta, koja po novom pravilniku od pješačkog prijelazu moraju biti udaljena najmanje 5 metara.

Pročitajte još

mIZBORI Rezultate glasovanja možete pratiti i putem mobilne aplikacije

Dulist

NOVI PROJEKT GULLIVER TRAVELA ‘SeaGULL 30’ – jedinstveni izletnički katamaran

Maria Prkut

Oglašavate se na Bookingu, a niste upisani na eVisitor? Inspektori kreću s provjerama

Dulist