Natrag
16.2.2019 07:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Krpanje ceste na Vojnoviću!

27.4.2012 @ 13:02 Ana Prohaska Aktualno
10;10

Podijelite:

Nakon što smo objavili reportažu u duListu, o prometnom kolapsu u Ulici Iva Vojnovića, koja je puna rupa, i koja je tko zna kad zadnji put asfaltirana, počeli su radovi na uklanjanju rupa na asfaltu.

One su izglađene zbog čega je danas bio otežan promet Ulicom Iva Vojnovića, a sada se čeka dolazak asfalta kako bi se zakrpile.

Podsjetimo, iz gradske uprave nam je odgovoreno  kako je oformljeno povjerenstvo za kontrolu stanja nogostupa na gradskom području te je dogovoren i dinamički plan izvođenja rekonstrukcijskih radova na pločnicima. Među nekoliko ulica je i  Ulica Iva Vojnovića na kojoj će se obaviti rekonstrukcija nogostupa s drvoredom po izrađenom idejnom projektu i asfaltiranje ulica. Radove će izvoditi Tehnogradnja po sklopljenom dvogodišnjem ugovoru o održavanju prometnica i javnih površina i to od jeseni do idućeg proljeća.

Tada bi se trebao napraviti i pješački prijelaz na ulazu u Čokolinu, za što će se trebati napraviti svojevrsna rekonstrukcija nogostupa. Kad se pak bude asfaltirala Ulica Iva Vojnovića, tokom iduće godine, iz gradske uprave ističu kako će se nanovo ocrtati i nova parkirna mjesta, koja po novom pravilniku od pješačkog prijelazu moraju biti udaljena najmanje 5 metara.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana