DuList IN

KRONOLOGIJA LJUBAVI Nakon razvoda Lejla pronašla ljubav svog života

Tarik Filipović i Lejla Šehović

Iako su se sreli nekoliko godina ranije, između prelijepe bivše Miss Hrvatske Lejle Šehović i glumca Tarika Filipovića zaiskrilo je tek nakon njezinog razvoda, sredinom 2006. godine, i od tada su nerazdvojni.

Iako su njihovi bračni problemi započeli nekoliko godina prije, tek početkom 2006. godine Lejla Šehović i Dado Majoli odlučili su krenuti svatko svojim putem. Bivša Miss Hrvatske navodno je zbog suprugova preljuba otišla iz braka u kojemu su dobili sina Dinu. Brak su razvrgnuli u medijskoj tišini, a Lejla se u međuvremenu počela pojavljivati u javnosti s nekadašnjim dobrim znancem Tarikom Filipovićem, prenosi tportal.

Šuškanja su započela u svibnju 2006, kada su viđeni na koncertu Halida Bešlića, a pet mjeseci kasnije i na događanju Noć gutača reklama, na koje je Lejla stigla u društvu Suzy Josipović Redžepagić i njezina supruga Narcisa, oboje Tarikovih prijatelja. No kako je za Lejlu to bilo vrlo turbulentno razdoblje života, jer je izlazila iz braka i ostala sama s trogodišnjim Dinom, odlučili su svoju vezu čuvati od očiju javnosti. Lejla je odmah demantirala šuškanja. ‘Tarik očito ne može ni s kim stati i popričati a da ne proglase da je s tom osobom u vezi. Nas dvoje se poznajemo, ali nismo u vezi. Ali tako je to kod nas. Ljudi nemaju pametnijeg posla nego gledati s kim staneš, kome se javiš’, kazala je lijepa brineta. Ipak, ubrzo je bilo jasno kako se tu radi o nečem više od prijateljstva. To je potvrdila i Lejla na dodjeli Večernjakove nagrade, na koju je Tarik zakasnio zbog predstave, kada se umjesto njega popela na pozornicu i preuzela nagradu za najbolju mušku TV osobu.

‘Sa ženom svog života sam i uživam u tome’, konačno je priznao Tarik 2007. godine za jedan dnevni list. Ubrzo se Lejli nazirao i trudnički trbuščić pa je bilo jasno da ovaj presretni par čeka prinovu. Tarik i Lejla odlučili su u tajnosti sklopiti brak na Silvestrovo 2007. godine, a već nakon dva mjeseca rodio se i njihov prvi sin Arman. ‘A što da vam kažem, osjećam se sjajno, fenomenalno! Kako bih se drukčije mogao osjećati?’, rekao je Tarik za Story, a Lejla je dodala: ‘Tarik i ja smo presretni što smo postali roditelji i što je porođaj dobro prošao.’ Koliko je pažljiv suprug i otac, dokazao je već prvoga dana nakon dolaska sina, kada je s Lejlom proveo noć u bolničkom apartmanu, očekujući prvo Armanovo buđenje.

Kako je Lejla na dan sklapanja braka bila u visokom stupnju trudnoće, za svadbeni party novopečeni supružnici odlučili su se sedam mjeseci kasnije glamuroznom ljetnom zabavom. Stotinjak uzvanika slavilo je ljubav jedne srpanjske večeri na imanju Marincel tijekom koje je Lejla blistala u dugoj pripijenoj satenskoj haljini boje šampanjca, u čiju je izradu utrošeno čak devet metara materijala, a koju je kupila u salonu Noir. Tarik je bio elegantan u crnom odijelu, a oboje su goste dočekali kraj bazena gdje se služio šampanjac.

Enis Bešlagić, Bojana i Enes Vejzović, Željko Bebek, Ivana Nobilo Cetinski, Suzy Josipović Redžepagić sa suprugom Narcisom, Goran Navojec i Larisa Lipovac, Rene Bitorajac, Tarikova dugogodišnja prijateljica Severina te Halid Bešlić koji je zabavljao goste – samo su dio uzvanika koji su te večeri slavili njihov brak. Lejlina vjenčana kuma bila je Dunja Barbarić, a Tarikova Diana Hasanbegović.

Lejla je svojedobno priznala da su joj se noge odsjekle kad ju je Tarik prvi put prijateljski zagrlio te da ne zna kako je stigla kući, a čini se da je kemija među njima od samog početka bila obostrana. Više je puta naglasila kako je znala da je Tarik onaj pravi od prvog trena. Tarik, iako je nevoljko pričao o privatnom životu, redovito o svom braku, supruzi i sinovima Dini i Armanu, govori u superlativima. Nedavno je otkrio i kako je zaprosio Lejlu: ‘Rođaku sam bio kum na vjenčanju. Tijekom držanja govora u kojem sam mu, naravno, poželio sve najljepše i uz malo poezije iz vlastite radionice zaprosio sam Lejlu. Dobio sam potvrdan odgovor i uspio je iznenaditi’, rekao je Tarik i ustvrdio romantično: ‘Ako ne računam djecu, Lejla je najljepše što mi se u životu dogodilo.’

Ona također u intervjuima naglašava kako je sretna životom kakav ima te da neizmjerno uživa sa svojom obitelji. ‘Odnos između nas dvoje ima drugu dimenziju nego što je imao na početku, kad je to bilo ludilo, kad gubiš glavu. Jesam, još sam zaljubljena i muža mogu voljeti samo više, nikako manje. Imam prekrasan brak – ljubav, poštovanje, razumijevanje i kompromis’, rekla je nedavno.

Njihovu je sreću nakratko poljuljala prometna nezgoda 15. siječnja 2013, kada je na Tarika na pješačkom prijelazu naletio terenac i odbacio ga nekoliko metara dalje. Nekoliko mjeseci nakon operacije i rehabilitacije on je ponovo stao na kazališne daske, a o traumatičnom iskustvu Lejla je vrlo smireno govorila. ‘Bila sam doma, s djecom. Zazvonio mi je telefon, Tarik se javio i rekao mi da ga je udario auto. Ne znam kako bih u tih prvih deset sekundi reagirala da me nazvao netko drugi. Zaklopila sam oči, počele su mi teći suze, ali sam si mislila: ‘Hvala Bogu, živ je.’ Hodala sam po kući k’o izbezumljena, nisam znala što reći djeci. Odjurila sam u bolnicu, ali čim sam ušla u sobu, odmah sam počela plakati. Tarikov ravnatelj Duško Ljuština puno nam je pomogao. Terenski auto ga je udario na pješačkom prijelazu, odletio je nekoliko metara u stranu, a automobil koji je išao iz drugog smjera zakočio je pola metra od njegove glave. Danima se nisam oporavila od šoka. Nekad u životu misliš da ne može gore, ali uvijek može gore. Kažu da, kad ti je dobro, stavi kamenčić u cipelu da te žulja’, rekla je Lejla za Cafe24.

Iako u svijetu šoubiza nije rijetkost to da se slavni parovi sastaju, rastaju, sjaje lažnim sjajem i ostavljaju dojam nečega s čime zapravo nemaju previše veze, u slučaju Tarika i Lejle jedno je sigurno. Njihova bračna sreća nije samo privid.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist