Aktualno

Kristijan Pavić u vijeću MedCruise-a

Kristijan Pavić u vijeću MedCruise-a

Ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik Kristijan Pavić izabran je 13. listopada u francuskom Montpellieru za člana vijeća direktora udruge MedCruise.

U vijeće direktora udruge osnovane 1996. godine u Rimu, a koja okuplja mediteranske “cruise” luke s namjerom promocije krstarenja Mediteranom i okolnim morima, uz Pavića je izabran i ravnatelj Lučke uprave Šibenik Marijan Petković.

Petkoviću je mjesto u vijeću pripalo je u kategoriji male cruise luke (ispod 50000 putnika sa brodova na kružnom putovanju), a Paviću u kategoriji velike cruise luke (preko 50000 putnika sa brodova na kružnom putovanju).

Udruga do danas broji 73 člana i predstavlja 101 luku na Mediteranu i okolici, uključujući Crno more, Crveno more i dio Atlantika.

Izbor dubrovačkog predstavnika od velike je važnosti za Dubrovnik kao jednu od najvećih destinacija za brodove na kružnom putovanju na Mediteranu, čime je  potvrđen i prepoznat rad Lučke uprave Dubrovnik vezano za unapređenje novog vida turizma, izgradnju nove infrastrukture, te izniman trud na rješavanju dokumentacije i priprema za provođenje natječaja u svrhu izgradnje lučke suprastrukture.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist