Politika

KRISTIĆ ODGOVARA ‘ČELIČNOM MATU’ ‘Ovim ste pokazali da ne znate odgovore na postavljena pitanja’

KRISTIĆ ODGOVARA 'ČELIČNOM MATU' 'Ovim ste pokazali da ne znate odgovore na postavljena pitanja'

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Mara Kristića na gradonačelnikov status s Facebooka oko jutros objavljenog priopćenja gradskih vijećnika Mosta na temu pročistača.

-Poštovani gradonačelniče, iskreno mi je žao što ste vrlo osobno doživjeli naše današnje priopćenje koje smo izdali u namjeri da dobijemo odgovore koje traži 90 posto građana našeg grada. Nemam problem s time što ste me nazvali licemjerom iako ne znam kakve bi veze bivši ministar Dobrović i njegovo sudjelovanje u izradi studije za pročistač mogao imati sa mnom i našim priopćenjem. Jedino što ste uspjeli postići je da ste zajedno sa mnom licemjerima proglasili veliku većinu građana u čije sam ime postavio pitanja na koja nisam dobio odgovor – ističe Kristić na svom
Facebook profilu u odgovoru Matu Frankoviću te nastavlja:

– Uistinu cijenim entuzijazam i energiju s kojom pristupate svom poslu i smatram da su projekti koje ste nabrojali zaista hvale vrijedni i od mene osobno ste dobili javnu podršku za svakog od njih. Usput moram napomenuti da ja nisam izabran za gradonačelnika i samim time ne sudjelujem u izvršnoj vlasti da bih mogao graditi škole, vrtiće, pročistače i slično. Voljom građana izabran sam za gradskog vijećnika, a uloga vijećnika je da komentira, pita, predlaže i slično i ne mogu razumjeti da vas je toliko pogodilo jedno priopćenje u kojem se nigdje ne spominje gradska uprava niti vas se za bilo što proziva. Cijenim vaše vrijeme koje ulažete u sve te projekte i zaista mi niti ne trebate odgovarati na svako priopćenje, pogotovo ne na ovakav način kojim otkrivate da nije u pitanju vaše dragocjeno vrijeme, nego da ne znate odgovore na postavljena pitanja – zaključuje Kristić.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist