Politika

Kristić: Nismo presretni, ali ustrajat ćemo na istim načelima rada!

Kristić: Nismo presretni, ali ustrajat ćemo na istim načelima rada!

Nepotpune neslužbene rezultate Državnog izbornog povjerenstva za gradonačelnika i Gradsko vijeće komentirao je nositelj liste ‘Zajedno za Grad’, Maro Kristić.

– Nismo presretni konačnim rezultatima, no to je volja građana. Mogu samo reći kako ćemo i dalje ustrajati na istim načelima rada, da nećemo tolerirati kriminal, nećemo tolerirati nemoral, zalagat ćemo se i dalje za dijalog, te imati i dalje svoja programska načela za koja vjerujemo kako će ih građani prepoznati bolje nego što je to bilo ovaj put.

Građani su ovaj put odlučili tako kako jesu, te čestitam svima. I onima koji su nama iskazali povjerenje, te onima koji su izašli na izbore a nisu nam iskazali povjerenje. To je njihova volja, a mi ćemo sa svojim mandatima u Gradskom vijeću sigurno znati raditi kvalitetno kao i dosad. Vjerujem da će na izborima koji će se dogoditi za dvije godine naše vrijednosti biti puno veće i da će biti prepoznate puno bolje nego što je to sad – kazao je Kristić.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Đivo Dražić ističe:

– Ne mogu reći da smo baš oduševeljeni, naime, nije baš ono što smo očekivali. Građani očito nisu baš povjerljivi u ovakvu opciju, ali vidimo se opet za dvije godine. Dotad će sazrijeti i mišljenje, ali i stav kako su ovaj put pogriješili. Svi učimo na greškama i mi smo na puno grešaka naučili – kazao je Dražić.

A u galeriji pogledajte još malo izborne atmosfere! 

Pročitajte još

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist

ZA TRI GLASA Ava Karabatić ostvarila bolji rezultat od ministrice Obuljen Koržinek

Dulist

[FOTOGALERIJA] MATO FRANKOVIĆ HDZ je u Dubrovniku apsolutni pobjednik!

Dulist