Natrag
23.2.2019 13:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kristić: Hoćete li ostati na marendi s nama?

30.11.2013 @ 11:29 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

Među prvim točkama dnevnog reda naravno su i vijećnička pitanja.

Među prvima se za riječ javio Maro Kristić ispred Hrvatskih Laburista.
– Pitanje je za gradonačelnika, hoćete li ostati na marendi s nama ili ćete otići na skupštinu HNS-a? – pitao je Kristić.
Vlahušić mu je na to odgovorio kako će svaki vijećnik odlučiti sam gdje će poći za vrijeme marende.

Dolores Lujić istaknula je kako ima saznanja da se hotel Kompas neće obnavljati kako je bilo planirano, već kako će se sljedeća sezona dočekati s namještajem iz hotela Palace.

-To će narušiti ugled Dubrovnika kao destinacije, zašto se niste očitovali – pitala je Lujić.

Vlahušić joj je odgovorio kako su svi potrebni papiri izdani u najkraćem mogućem roku.
-Imaju sve suglasnosti, a njihova je samostalna odluka što će napraviti. Izvješće njihova direktora kaže kako će 1. travnja hotel biti otvoren i primiti goste, a hotel Palace do 15. travnja – odgovorio je Vlahušić.

Vijećnik Nezavisne liste „Srđ je Grad“ Igor Miošić izrazio je nezadovoljstvo odgovorom koje je dobio s prošle sjednice. Posjetimo njega je zanimalo koliko je novca Viam dobio iz Gradskog proračuna, a kako kaže u odgovoru je naznačeno ''kako Viam nije dobio nijedan gradski natječaj“. Pitanje je stoga odlučio postaviti ponovno pitanje. Vlahušić je samo odmahnuo rukom te dodao da je odgovor već dobio.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana