Kultura

Kriminalistički triler ‘Stražar’ u Slavici

Kriminalistički triler 'Stražar' u Slavici

U sklopu filmskog programa 64. Dubrovačkih ljetnih igara bit će prikazan kriminalistički triler „Stražar“ redatelja Michelea Placida snimljen u belgijsko – francusko – talijanskoj koprodukciji, u utorak, 13. kolovoza s početkom u 21.30 sati u ljetnom kinu Slavica.

Detektiv Mattei radi na najvećem slučaju u svojoj karijeri. Prilikom pokušaja uhićenja čuvene bande pljačkaša, cijeli njegov tim je onesposobljen od strane misterioznog snajperista. Zahvaljujući anonimnoj dojavi i akciji detektiva Matteia, uhapšen je Vincent, snajperist i vođa bande surovih pljačkaša. On uspije pobjeći iz zatvora, s ciljem da otkrije izdajicu u svojoj bandi… Naslovne uloge tumače Daniel Auteuil, Mathieu Kassovitz i Olivier Gourmet.

Filmski program 64. Dubrovačkih ljetnih igara ostvaren je u suradnji s Kinematografima Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Croatia osiguranja, a ulaznice za sve projekcije dostupne su na internetskim stranicama Igara, na blagajnama Igara u Festivalskoj palači i na Stradunu te na kino ulazu dva sata prije projekcije po cijeni od 30 kuna.
 

Pročitajte još

GIMNAZIJALCI U POSJETU UMJETNIČKOJ GALERIJI Razgledali izložbu ‘Vidljive’

Ivana Mijić Vulinović

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist