Natrag
26.3.2019 11:33

facebook

twitter

google

rss

dulist

Krenulo razigravanje!

3.4.2012 @ 20:08 Baldo Marunčić Sport
1;1

Podijelite:

U Osijeku se od 3. do 5. travnja odigrava Otvoreno državno prvenstvo Hrvatske za mlađe kadete i kadetkinje rođene 1997. i mlađe.

Od dubrovačkih klubova na prvenstvu sudjeluju i dva ženska odbojkaška kluba – ŽOK Dubrovnik i OK Nova Mokošica. Današnji dan počeo je u 9 sati ujutro, a naše odbojkašice su odigrale polovično 1. kolo. Dubrovnik je pobijedio 2:0 Vukovar, a Nova  Mokošica je izgubila od OK Sveti Lovrec rezultatom 2:0.

U drugom kolu Nova Mokošica je izgubila od ŽOK Osijek (2:0). a OK Dubrovnik od Mladosti istim rezultatom. Tako da će u razigravanje po skupinama Dubrovkinje sa svim drugoplasiranim ekipama, a Mokoške u skupinu za razigravanje sa sastavima koji su ostali na posljednjim pozicijama.

ŽOK Dubrovnik: Lara Dežulović, Monika Marinković, Lucija Stahor, Anamaria Miljak, Marijana Obuljen, Katarina Kotlar, Ana Matušić, Ivana Marinović, Anamarija Grgurević, Ana – Maria Dadić, Dora Grčić, Marija Rusković, Antonela Ogresta.
Trener: Mirjana Vreća
Pomoćni trener: Marina Radić.

ŽOK Nova Mokošica: Tea Radonić, Ira Prskalo, Iva Rudinica, Antea Marić, Nikoleta Karlić, Lea Magaš, Ema Srebrović, Daria Radulović, Antea Marić, Nikoleta Karlić, Lea Magaš, Ema Srebrović, Daria Radulović, Iva Mijačević, Paulina Baule, Marina Vicković, Nika Milutinović, Nikolina Dundić.
Trener: Tonči Carević
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana