Grad

KRENULO JE! Glomazni otpad ostavlja se u reciklažnom dvorištu

Novootvoreno reciklažno dvorište Čistoće namijenjeno odlaganju različitih vrsta otpada iz kućanstava vrlo brzo je prepoznato među građanima Dubrovnika, ističe se iz Grada Dubrovnika.

Naime, samo u prva tri radna dana u reciklažno dvorište odloženo je čak 1.504 kilograma glomaznog otpada, 243 kilograma EE otpada 56 kilograma tekstila, 38 kilograma metala, 35 kilograma boja i ljepila, te 27 kilograma papirne ambalaže. Među odloženim otpadom su i značajne količine stakla, plastike, baterija i otapala. Gotovo 2 tisuće kilograma otpada odložile su 32 osobe.

Uz zahvalu građanima iz tvrtke Čistoća još jednom podsjećaju da fizičke osobe koristan i opasan otpad iz kućanstva mogu besplatno odložiti u reciklažnom dvorištu tijekom radnog vremena; ponedjeljkom, srijedom i petkom od 13.00 do 20.00 sati, utorkom i četvrtkom od 8.00 do 15.00 sati, te subotom od 7.00 do 12.00 sati. Sve dodatne informacije dostupne su na broj telefona 0800 606 707. Iz Čistoće su potvrdili da je u prva tri dana zaprimljeno više od stotinu poziva naših sugrađana.

Reciklažno dvorište površine 600 metara smješteno je na adresi Vladimira Nazora 2a. Tvrtka Čistoća je sredstva za ovu investiciju u visini od 980.000 kuna osigurala iz vlastitih sredstava.

Pročitajte još

RADOVI DO KRAJA TRAVNJA Dio rasvjete uz rivu u Zatonu van funkcije

Dulist

ZAPOČELA REKONSTRUKCIJA U Orašcu će zasjati 10 ‘stupova’ s LED svjetiljkama

Dulist

Grad Dubrovnik objavio javne pozive za sufinanciranje sportskih priredbi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija