Sport

Kreću i košarkaši

Kreću i košarkaši

Pored utakmice Jug – Primorje koja se igra na gruškom bazenu u subotu u 19 sati, dubrovačke sportaše očekuje prilično bogat sportski vikend. Izdvajamo:

 
JEDRENJE
Tradicionalna Dubrovačka Regata održava se do nedjelje u organizaciji Jedriličarskog kluba Orsan. Jedri se od Dakse, Koločepa do Grebena u klasi optimist. Na regati sudjeluje 81 optimist iz 24 kluba iz tri države, a među njima čak devetoro članova JK Orsana Karla Milat, Marko Krmek, Alec Cvinar, Danijel Sentić, Đivo Lukačević, Frano Knego, Hrvoje Ban, Srđan Milić i Lukša Đović. Treba napomenuti kako dubrovačka regata ima koeficijent 1.6.
 
KOŠARKA
KK Dubrovnik u subotu počinje natjecanje u A1 ligi, a prvi susret igraju  protiv Zaboka u Sportskoj dvorani u Gospinom polju s početkom u 18 sati. Dubrovački košarkaši u ovu sezonu ulaze znatno oslabljeni. U zadnji trenutak im je otpao mladi Repeša, inače sin dugogodišnjeg izbornika Hrvatske reprezentacije koji je potpisao za Čapljinu.
 
RUKOMET
Nakon prvog domaćeg poraza protiv Hrvatskog dragovoljca Gospinom polju 34:31 (18:15). U 3. kolu RKHM Dubrovnik je gost Knina '95.
 
 

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist