Natrag
18.2.2019 01:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kreće road-show IsKonBar

28.3.2013 @ 19:17 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

IsKonBar, projekt nacionalne promocije ruralnog turizma Hrvatske, održat će se od 4. do 7. travnja, u road-showu koji počinje u Baranji, preko Istre i završava u Konavlima.

Organizira ga Agroturizam Konavle u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre – AZRRI i baranjskom udrugom vinara i vinogradara Martinovo Brdo te agencijama Terra Nautika &Events, članicom EOS code-a za održivi razvoj i Konavle Travelom.

Posjetit će se Eko-etno selo Stara Kapela, Fužine, Pakovo selo i Eko-selo Kokorići. U organiziranoj koloni u osamnaest posebno preuređenih, atraktivnih Renaulta 4 kabrioleta, turistički novinari iz Europe i Hrvatske će upoznati najatraktivnije destinacije ruralnog turizma.

Na ovaj živopisan i atraktivan način želi se skrenuti pozornost na ponudu ruralnog turizma Hrvatske i dodatno promovirati ovaj turistički segment. Projekt će se odvijati pod motom „Uživaj hrvatsko!“, a istovremeno je i promocija novog turističkog proizvoda u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

IsKonBar je nastavak istoimenog projekta povezivanja triju destinacija izvrsnosti ruralnog turizma Hrvatske; Istre, Konavala i Baranje, koji je započeo 2011. godine organizacijom zajedničkog eno-gastro festivala u okviru manifestacije „Mirisi Božića u Konavlima“. Suradnja ove tri regije se ovim projektom produbljuje, a u planu je i daljnji nastavak suradnje u zajedničkom interesu.

 

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana