Zanimljivosti

Kreće road-show IsKonBar

Kreće road-show IsKonBar

IsKonBar, projekt nacionalne promocije ruralnog turizma Hrvatske, održat će se od 4. do 7. travnja, u road-showu koji počinje u Baranji, preko Istre i završava u Konavlima.

Organizira ga Agroturizam Konavle u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Istre – AZRRI i baranjskom udrugom vinara i vinogradara Martinovo Brdo te agencijama Terra Nautika &Events, članicom EOS code-a za održivi razvoj i Konavle Travelom.

Posjetit će se Eko-etno selo Stara Kapela, Fužine, Pakovo selo i Eko-selo Kokorići. U organiziranoj koloni u osamnaest posebno preuređenih, atraktivnih Renaulta 4 kabrioleta, turistički novinari iz Europe i Hrvatske će upoznati najatraktivnije destinacije ruralnog turizma.

Na ovaj živopisan i atraktivan način želi se skrenuti pozornost na ponudu ruralnog turizma Hrvatske i dodatno promovirati ovaj turistički segment. Projekt će se odvijati pod motom „Uživaj hrvatsko!“, a istovremeno je i promocija novog turističkog proizvoda u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

IsKonBar je nastavak istoimenog projekta povezivanja triju destinacija izvrsnosti ruralnog turizma Hrvatske; Istre, Konavala i Baranje, koji je započeo 2011. godine organizacijom zajedničkog eno-gastro festivala u okviru manifestacije „Mirisi Božića u Konavlima“. Suradnja ove tri regije se ovim projektom produbljuje, a u planu je i daljnji nastavak suradnje u zajedničkom interesu.

 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist