Aktualno

Kreće izgradnja!

Atlant poslovni centar

Tvrtka Atlantska plovidba u ponedjeljak je odabrala glavnog izvođača radova gradnje nove poslovno – stambene zgrade ispred gruškog bazena.

Riječ je o splitskoj tvrtci Tromont d.o.o., s kojom je Atlantska plovidba nakon provedenog natječaja, izvršene analize svih pristiglih ponuda te odabira najpovoljnije, potpisala Ugovor o građenju poslovnog centra.

Inače, uz glavnog izvođača Tromont radove će u pojedinim fazama, izvijestili su iz Atlantske plovidbe, izvoditi još i zagrebačke tvrtke Geotehnika Inženjering d.o.o. i Kamgrad do.o.o  na temelju Sporazuma o poslovnoj suradnji koji su sklopili s Tromontom.

Time je Atlantska plovidba, prema riječima predsjednika Uprave Pera Kulaša, od ponedjeljka krenula u realizaciju projekta izgradnje poslovno – stambene zgrade. Na terenu se već rade prve pripreme, a s prvim 'pravim' radovima krenut će se do kraja tjedna.
 

Iznad tlocrtne površini Atlant poslovnog centra od oko tri tisuće metara četvornih sagradit će se prizemlje i pet katova, a ispod zemlje grade se tri podrumske etaže s oko 230 parkirnih mjesta
 

– Vrijednost ukupne investicije je 26 milijuna eura, a završetak planirane gradnje predviđen je za kraj 2013. godine – rekao je Kulaš nakon potpisivanja Ugovora o s glavnim izvođačem radova.

Više pročitajte u novom broju duLista koji je već sutra, 26. listopada na svim kioscima.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist