Zanimljivosti

Kreativne radionice za nekoliko dječjih odjela

Eko Omblići i Eko Centar Zeleno Sunce pozivaju na humanitarnu akciju i kreativne radionice. Eko pozivnicu su uputili svima dobre volje, svoj djeci i mladima Mokošice, Rijeke dubrovačke i Grada.

"Dobrodošli svi na kreativne božićne radionice u naš eko centar Zeleno Sunce u Mokošici na adresi Od izvora 74, koje će se održati u petak 7. prosinca u 16 sati, te14. prosinca u 16 sati. Završetak radionica očekuje se oko 18.15 sati.

Na našim kreativnim radionicama ćemo izrađivati božićne i novogodišnje ukrase te čestitke, koje ćemo zajedno sa našim maslinovim uljem, narančinima, limunima i narančama poslati u paketićima u nekoliko dječjih odjela bolnica u  Hrvatskoj uz nadolazeće blagdane!

 Ujedno molimo sve naše sugrađane koji imaju viška  narančina, limuna ili naranača u svojim vrtovima da odvoje nekoliko plodova za ovu humanitarnu akciju i jave nam se na naš Zeleni telefon-  Eko-Fon 453-850 ili na e-mail eco.omblici@gmail.com ili eko-centar@du.t-com.hr.
Svaki dan nam ukaže priliku za učiniti dobro djelo (volonterska izreka).

Incijativni Odbor: Jadranka, Adrian, Mia, Mario, Bruno, Ariana,Dino"

Pročitajte još

Pet razloga za posjetiti Importanne Sunset Party na krovu Royal Blue Hotela

Dulist

SUGRAĐANI SE PITAJU Smiju li kamperi zauzeti parkirno mjesto?

Dulist

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija