Zanimljivosti

Kreativne radionice za nekoliko dječjih odjela

Eko Omblići i Eko Centar Zeleno Sunce pozivaju na humanitarnu akciju i kreativne radionice. Eko pozivnicu su uputili svima dobre volje, svoj djeci i mladima Mokošice, Rijeke dubrovačke i Grada.

"Dobrodošli svi na kreativne božićne radionice u naš eko centar Zeleno Sunce u Mokošici na adresi Od izvora 74, koje će se održati u petak 7. prosinca u 16 sati, te14. prosinca u 16 sati. Završetak radionica očekuje se oko 18.15 sati.

Na našim kreativnim radionicama ćemo izrađivati božićne i novogodišnje ukrase te čestitke, koje ćemo zajedno sa našim maslinovim uljem, narančinima, limunima i narančama poslati u paketićima u nekoliko dječjih odjela bolnica u  Hrvatskoj uz nadolazeće blagdane!

 Ujedno molimo sve naše sugrađane koji imaju viška  narančina, limuna ili naranača u svojim vrtovima da odvoje nekoliko plodova za ovu humanitarnu akciju i jave nam se na naš Zeleni telefon-  Eko-Fon 453-850 ili na e-mail eco.omblici@gmail.com ili eko-centar@du.t-com.hr.
Svaki dan nam ukaže priliku za učiniti dobro djelo (volonterska izreka).

Incijativni Odbor: Jadranka, Adrian, Mia, Mario, Bruno, Ariana,Dino"

Pročitajte još

PRAVAC RT HORN HIRovci u dobrom raspoloženju napustili Novi Zeland

Dulist

OLDTIMERI NA STRADUNU Najveću pažnju privukao crni Ford Ranchero

Dulist

‘VALJDA ĆE SE I NAS PITATI’ Župan: Nema žurbe za imenom, svi most već znaju kao ‘Pelješki most’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija