Aktualno

KRAŠ SELI SA STRADUNA Stiže li nam uskoro ‘Teta Violeta’?

Stiže li nam uskoro na Stradun ‘Teta Violeta’?, zapitali smo se ovog utorka šetajući Stradunom gdje nam je za oko ‘zapela’ obavijest na vratima Kraševe trgovine o prelasku na novu adresu Luža 1.

Naime, kako je duList pisao još u prosincu 2018. godine Petar Ćorluka, vlasnik brenda Teta Violeta, točnije tvrtke Violeta iz Gruda, kupio je upravo ovaj objekt na kantunu Straduna i ulice Zamanjina u čijem je prizemlju već dugi niz godina smještena butiga Kraš Bonbonnière. Ćorluka je posljednjih mjeseci s građevinskim inženjerima sagledao sve potrebe oko sanacije objekta, a usporedno s tim zatražio je i konzervatorske smjernice za obnovu. S obzirom da Kraš seli iz ove zgrade, a najam im je istekao u ožujku, dolazak ‘Tete Violete’ zacijelo je sve bliži.

Naime, kako je ‘Violetin’ vlasnik još u prosincu 2018. izjavio za duList, još uvijek nije definirao namjenu ove atraktivne lokacije, ali ne isključuje ni mogućnost otvaranja ekskluzivne trgovine s poznatim modnim brendovima.

-Cilj mi je definirati i stvoriti novu vrijednost kako bi i sami Dubrovčani, ali i turisti bili zadovoljni i imali nešto što dosad nisu imali. Dubrovnik je destinacija koju zna cijeli svijet, ali ima jedan problem. Potpuno lošu ponudu. Strašno me smeta jednoobraznost ponude na Stradunu i siguran sam se tu može napraviti dobar posao – istaknuo je tada Ćorluka za duList.

Pročitajte još

Tko je prošetao Stradunom za žene u nerazvijenim zemljama?

Dulist

UZVIŠENJE SVETOG KRIŽA Procesija sa svijećama i blagoslov barki u Gružu

Dulist

Studentski dom otvara vrata na proljeće. Cijena smještaja – 810 kuna

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija