Aktualno

KRAŠ SELI SA STRADUNA Stiže li nam uskoro ‘Teta Violeta’?

KRAŠ SELI SA STRADUNA Stiže li nam uskoro 'Teta Violeta'?

Stiže li nam uskoro na Stradun ‘Teta Violeta’?, zapitali smo se ovog utorka šetajući Stradunom gdje nam je za oko ‘zapela’ obavijest na vratima Kraševe trgovine o prelasku na novu adresu Luža 1.

Naime, kako je duList pisao još u prosincu 2018. godine Petar Ćorluka, vlasnik brenda Teta Violeta, točnije tvrtke Violeta iz Gruda, kupio je upravo ovaj objekt na kantunu Straduna i ulice Zamanjina u čijem je prizemlju već dugi niz godina smještena butiga Kraš Bonbonnière. Ćorluka je posljednjih mjeseci s građevinskim inženjerima sagledao sve potrebe oko sanacije objekta, a usporedno s tim zatražio je i konzervatorske smjernice za obnovu. S obzirom da Kraš seli iz ove zgrade, a najam im je istekao u ožujku, dolazak ‘Tete Violete’ zacijelo je sve bliži.

Naime, kako je ‘Violetin’ vlasnik još u prosincu 2018. izjavio za duList, još uvijek nije definirao namjenu ove atraktivne lokacije, ali ne isključuje ni mogućnost otvaranja ekskluzivne trgovine s poznatim modnim brendovima.

-Cilj mi je definirati i stvoriti novu vrijednost kako bi i sami Dubrovčani, ali i turisti bili zadovoljni i imali nešto što dosad nisu imali. Dubrovnik je destinacija koju zna cijeli svijet, ali ima jedan problem. Potpuno lošu ponudu. Strašno me smeta jednoobraznost ponude na Stradunu i siguran sam se tu može napraviti dobar posao – istaknuo je tada Ćorluka za duList.

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist